Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вицове за животни
- sko4
- Я елате пиленца при батко...
- Регистриран: съб май 19, 2007 15:14
Re: Вицове за животни
Остават два часа до апокалипсиса. Животните се събрали в гората и се чудят какво да правят. Маймуната казала:
- Абе, дайте да си направим една оргия, една мешена секс салата, тъй и тъй щи се мре!
Започнал див животински групов секс, кой кого чука, няма значение. Слонът започнал да я чука жирафката, а тя недоволно обърнала муцуна към него и го пита:
- Що си сложил презерватив, нали ще мрем след час?
- Не съм сложил презерватив, питонът, ми прави минет...
Прочетено: 3217 пъти
- Абе, дайте да си направим една оргия, една мешена секс салата, тъй и тъй щи се мре!
Започнал див животински групов секс, кой кого чука, няма значение. Слонът започнал да я чука жирафката, а тя недоволно обърнала муцуна към него и го пита:
- Що си сложил презерватив, нали ще мрем след час?
- Не съм сложил презерватив, питонът, ми прави минет...
Старостта не е порок , порок е глупостта !
- sko4
Един ловец бил на лов за глигани, през забранения сезон. Ударил едно малко глиганче, метнал го на гръб, и тръгнал да си ходи. Обаче горският го сгащил...
-Къде си тръгнал бе, знаеш ли че е забранено?
-Ама, горски бе, аз за гъби.
-Какви гъби бе, какъв е тоя глиган на гърба ти?
-Ах, гад мръсна, как ме е полазил...
-Къде си тръгнал бе, знаеш ли че е забранено?
-Ама, горски бе, аз за гъби.
-Какви гъби бе, какъв е тоя глиган на гърба ти?
-Ах, гад мръсна, как ме е полазил...
- sko4
Едно конче както се разхождало из гората изведнъж дочуло тежки стенания. Приближило се и видяло едно зайче седнало там и тежко проплаквало: - Меечо, меечо. Кончето се приближило и го попитало: - Защо плачеш? А зайченцето продължило: - Меечо, меечо. Кончето отново го попитало: - Но, защо плачеш Мечо го няма? А зайчето отново започнало: - Меечо, меечо. Тогава кончето се ядосало, отдалечило се и като се засилило към зайчето, то се отдръпнало и кончето паднало в пропастта. Тогава зайчето отново започнало да плаче: - Коонче, коонче.
- sko4
Мравките играят футбол срещу слоновете. Равен резултат до предпоследната минута и изведнъж в 90-тата минута - гол! Слоновете бият с 1:0. Капитанът на слоновете отива при капитана на мравките и му вика: - Е, поне беше спортсменски мач! А мравката му отговаря: - А, не, вие играхте грубо! Няма да си разменяме фланелките с вас!
Разхождат се мравката и слонът, и минават по един мост. Тъкмо стигнали средата на моста, и той се срутил. Става мравката и вика на слона: - Абе, слоне, трябваше един по един да минаваме!
Разхождат се мравката и слонът, и минават по един мост. Тъкмо стигнали средата на моста, и той се срутил. Става мравката и вика на слона: - Абе, слоне, трябваше един по един да минаваме!
- sko4
Въпрос: С колко движения се пъха слон в хладилника? Отговор: С три - отваряш хладилника, пъхаш слона и затваряш хладилника. Въпрос: А с колко движения се пъха жираф в хладилника? Отговор: С четири - отваряш хладилника, вадиш слона, пъхаш жирафа и затваряш хладилника.
Въпрос: Как ще разбереш, че слон е влизал в хладилника ти? Отговор: По стъпките в маслото!
- Защо краката на слона са кръгли? - За да не пада в квадратни дупки!
Въпрос: Как ще разбереш, че слон е влизал в хладилника ти? Отговор: По стъпките в маслото!
- Защо краката на слона са кръгли? - За да не пада в квадратни дупки!
- sko4
Лъвът се разхожда из гората. Среща жирафа: - Ей, дългия! Кой е най-красивия в гората? - Ти, лъвчо. След малко среща зебрата: - Ало, раираната! Кой е най-красивия в гората? - Ти си, лъвчо. Продължава нататък и вижда слона: - Ти там, клепоухия! Кой е най-красивия в гората? Слонът го хваща с хобота, мята го в блатото и си продължава по пътя. Лъвът излиза от калта, отръсква се и мърмори: - Ей, кво се нервираш бе... Можеше просто да кажеш - "не знам".
- sko4
Едно врабче искало да еЕе слона. Отишло зад него и точно когато му го слагало слонът се изсрал. Врабчето излезнало от лайната, отръскало се и му казало: - Ей, слоне, ти видя един голям и се насра от страх!
- sko4
Две мухи искали да бият слона. Отишли при него и му казали: - Слоне, хайде да се бием! А той отговорил: - Ооо, не е честно, вие сте двама!
- sko4
Слон избягал от зоологическата градина. Още на следващата сутрин звъни телефонът в полицията. Дежурният вдига и чува женски глас: - Помощ, помощ, в градината ми има мишка, висока над три метра! Къса зелки с опашката си и да не ви казвам какво прави след това с тях!
- sko4
Мравка среща слон. - Слоне - казва мравката - седни на тая троха. Браво. А тая троха сложи на главата си. Супер. Е на това му викам готин сандвич.
- sko4
Мравката и слона отишли на басейн. Слона веднага се топнал във водата, а мравката се разтършувала из багажа си... - Слоне, излез от водата! - провикнала се мравката - Ама що? - Излез бе! - Що ма, мравке? - Бе излез бе! - настоявала мравката. Слонът се показал над водата. Мравката го огледала и му казала: - Хубаво, можеш да си влезеш пак. Не си ми обул банския.
- sko4
Стои си слона в апартамента и по едно време се звъни. Отива, гледа през шпионката- никой. След малко пак звъни. "Абе кво стана?". Отива, гледа през шпионката, ама пак никой. Отива сяда си пак и тамън се намества и пак се звъни. "Бе, да му ааа мамата, кой пък е това!" Отива отваря, гледа, гледа, никой. Тамън да затвори и чува нещо. Гледа - комара. Комара: - Ей, пич! Тука ли е сестра ти? Кажи й, че един пич я търси.
Един мамут си вървял, ама по едно време пред него изниква една група слонове! Слоновете като го видели, започнали да го бият - бой, бой... направо го спукали от бой... По едно време мамута става от земята и вика: - Баси, писна ми от тия скинари...
Какво прави един слон когато има слънце? Ами... сянка
Един мамут си вървял, ама по едно време пред него изниква една група слонове! Слоновете като го видели, започнали да го бият - бой, бой... направо го спукали от бой... По едно време мамута става от земята и вика: - Баси, писна ми от тия скинари...
Какво прави един слон когато има слънце? Ами... сянка
- sko4
Решила мравката да оправи слона, издебнала го изотзад и му се качила. Почнала тя да го шиба с все сили. Изведнъж кокосов орех паднал върху главата на слона: - О-ооооох! Мравката: - Ох ли! Ша та скъсам!
- sko4
Кенгуру, заек и слон скачат от десететажна сграда, за да проверят кой ще отскочи най-много. Скача кенгуруто и брои етажите: - 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 и нагоре 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Скача заекът: - 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 1, 2, 3, 4, 5, 6. Скача слонът: - 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, пръст, пясък, глина, чакъл, здравейте миньори!
Слонът стъпил в един мравуняк. Мравките се покатерили на него. Слонът разтърсил глава и те изпопадали. Останал само Пешо. Другите мравки започнали да викат: - Удуши го, Пешо! Слонът побягнал. След малко клон съборил Пешо. Той се върнал при другите и те го попитали: - Къде е слона? - Избяга. - Лъжеш, Пешо, още дъвчеш!
Защо слоновете не играят кючек? Защото не могат да щракат с пръсти.
Слонът стъпил в един мравуняк. Мравките се покатерили на него. Слонът разтърсил глава и те изпопадали. Останал само Пешо. Другите мравки започнали да викат: - Удуши го, Пешо! Слонът побягнал. След малко клон съборил Пешо. Той се върнал при другите и те го попитали: - Къде е слона? - Избяга. - Лъжеш, Пешо, още дъвчеш!
Защо слоновете не играят кючек? Защото не могат да щракат с пръсти.
- sko4
Трупът на слона бил намерен в джунглата. Лъвът, като цар на животните, събрал всички свои поданици и ги попитал: - Кой уби слона? Мълчание. - Кой уби слона? Пак мълчание. - Ако не кажете кой уби слона, ще ви изям всичките! От най-задната редичка се показало едно комарче и казало плахо: - А той защо се заяжда?
Слона бил педераст.Отишъл веднъж при врабчето и му казал: - Врабченце влез ми отзад и ми излез през хобота. - Ама как така? - казало врабчето. - Абе давай бе! - Добре. Влязло врабчето, след малко излязло. - А сега може ли да си вървя? - казало врабчето. - Аaa, не, къде ще си ходиш? Айде пак! - казал слона. - Ама... - Няма ама, пак. - Добре. Врабчето пак излязло и казало: - А сега може ли да си вървя? - Неее, къде ще ходиш? Айде пак. - Ама... - Няма ама, пак. Врабчето пак излязло и казало: - Аз вече ша си ходя. - Няма! Айде пак за последно. - Ама за последно? - попитало врабчето. - Да. - отговорил слона. Врабчето влязло, слона си пъхнал хобота в задника и казал: - Айде сега мастурбирай
Слона бил педераст.Отишъл веднъж при врабчето и му казал: - Врабченце влез ми отзад и ми излез през хобота. - Ама как така? - казало врабчето. - Абе давай бе! - Добре. Влязло врабчето, след малко излязло. - А сега може ли да си вървя? - казало врабчето. - Аaa, не, къде ще си ходиш? Айде пак! - казал слона. - Ама... - Няма ама, пак. - Добре. Врабчето пак излязло и казало: - А сега може ли да си вървя? - Неее, къде ще ходиш? Айде пак. - Ама... - Няма ама, пак. Врабчето пак излязло и казало: - Аз вече ша си ходя. - Няма! Айде пак за последно. - Ама за последно? - попитало врабчето. - Да. - отговорил слона. Врабчето влязло, слона си пъхнал хобота в задника и казал: - Айде сега мастурбирай
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Прокуратурата се зае и със сигналите за отравяне на животни в София
от Mozo » пет мар 14, 2025 11:54 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 53 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет мар 14, 2025 11:54
-
-
-
България спира временно вноса на месо и животни от Германия
от Mozo » пет яну 17, 2025 13:36 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 90 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет яну 17, 2025 13:36
-
-
-
Ценоразпис и промоции: Още шокиращи разкрития за насилниците на животни от Перник
от Mozo » пон мар 17, 2025 12:14 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 58 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон мар 17, 2025 12:14
-
-
-
Вигенин настоя за нови мерки от ЕК заради насилието към животни в Перник
от Mozo » пет мар 21, 2025 12:26 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 64 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет мар 21, 2025 12:26
-
-
-
При 1500 вида животни има хомосексуални двойки. Защо за тях може, а за хора - не
от Mozo » вт сеп 24, 2024 15:47 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 70 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт сеп 24, 2024 15:48
-