Не знаех, че и това е бъг.
Тия са много зле обаче.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Аз му написах, че проблемът е ОБС, защото си използвам NVENC в линукс, така че не енвидия са виновни и познай какво стана - дебилите ми изтриха коментара, защото не е във възхвала на бозиндоус гейминга.
Брато, той няма елементарна компютърна култура... Тъпото е, че има милиони, които го гледат и се самонавиват как от Linux не става нищо
Тъпи копелетаBe honest Linus, you chose Manjaro because it sounded cool? I view Arch based distros as kernel developer distros. It's made to be broken.
Златно видео.
А ти се научи да четеш всичко, а не отгоре-отгоре. Щото ако беше прочел целия ми пост и както трябва, щеше да си видял, че писах не за формàта, а за размера на снимките в клипа и за размера на изходния файл! Пробвах даже и настройка за експорт 4К с надеждата да не пипа снимките, но не - смали си ги без да ме пита дали може, а и размерът на файла стана смешно малък за lossless 4К (хем му дръпнах quality плъзгача до края надясно за макс качество), като се има предвид, че аудиото е 150 МБ WAV и няма как изходът да е 16 МБ.Shaker написа: ↑ср дек 01, 2021 07:51Радо, троленето без покритие е патент за теб. Като си компютърно неграмотен, не трябва да обвиняваш чужд софтуер, че не може дадено нещо. Първо научи, как да работиш с него и накрая критикувай. Заради теб инсталирах Kdenlive и реших да си направя прост клип като твоя. О, чудо! Ама то мога да експортна видеото в каквато си искам резолюция и да си избера кодека.
Вместо да тролиш, прочети тази документация. Не е срамно човек да не знае нещо, срамно е да ръси глупости и да няма желание да научи нещо.
https://userbase.kde.org/Kdenlive/Manua ... t_Settings