Настолен. Кви лаптопи?
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Линукс лафче
Re: Линукс лафче
Прочетено: 536681 пътиRe: Линукс лафче
Борих един Асус така, трябваше да му се забранят всички налични "железа" които открива биоса, за да може да стартира инсталирането. С uefi беше.
Селски, Начо Селски.
- hunter4o83
- Почетен член
- Регистриран: пон авг 01, 2016 19:24
Започвам да намразявам Руснаците и то много здраво

Що?
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
За него не знам, ама ще ти кажа аз що. Щото каквато игра добарат, я съсипват за нула време. Или пък ако те самите хванат да правят игра, то тя е тотално увредена отвсякъде и направена така, че да те прее*ат максимално.
"Светът на олигофрените" си е ѐ*ана откато съществува, а ако случайно създадат танк, на който играчите се кефят, задължително го осират да не може да се играе с него.
"Armored Warfare" откакто попадна в руски ръце вече и за чеп за зеле не става, а на всичкото отгоре според руските малоумници свалянето на играта с 36 МБ/сек. било "подозрителна дейност от моята мрежа". Заради тази "подозрителна дейност" се появява един кепча код, който обаче не работи в играта, няма как да го препишеш и съответно не можеш да играеш, а дебилите не искат да го махнат, защото съм бил опитвал да хаквам играта.

"War Thunder" също като първата от списъка е руска и познай дали става за нещо... За капак е пълно с чийтъри, които те виждат от 500 км, а ти не можеш да видиш никого на 200 метра.
"Star Conflict" първоначално се правеше от северноамериканци, ама точната нация не помня - дали бяха американци или канадци - и беше фрашкана с народ. После попадна в руски ръце и... ѝ е*аха майката тотално. Сега ако има и 20 човека на сървъра в час пик, могат да си ударят г*за в тавана от кеф!

"Allods Online" някога е ставала за играене, а сега, откакто е изцяло в руски ръце, е по-зле и от "Светът на олигофрените" и дотолкова извиват ръцете да плащаш, че в сървъра са останали 50 човека макс.
"Ground War Tanks" оригинално не беше руска (нищо, че имаше интерфейс и на руски) и докато не беше руска, беше прекрасна. Откак' руските олигофрени я взеха, вече и тази игра не става за нищо. Бъгава фантастика, където фугасните снаряди рикошират от кашкавалени танкове.
- hunter4o83
- Почетен член
МЕн ме ядосвт с това че голям процент са чийтъри и само развалят удоволствието от дадена игра и ми бяха откраднали Steam Акаунта гадовете.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Не са само руснаците, в "Светът на олигофрените" 90% от европейците играят с еймботове.hunter4o83 написа: ↑пон ное 22, 2021 11:52МЕн ме ядосвт с това че голям процент са чийтъри и само развалят удоволствието от дадена игра и ми бяха откраднали Steam Акаунта гадовете.
А за Стийм точно затова съм си пуснал стийм гарда и няма ядове.
Ох помислих че са оплескали Алт или Роса а то било игри
По принцип руснаците са зле на тема игри та не виждам какво толкова се шашкате

По принцип руснаците са зле на тема игри та не виждам какво толкова се шашкате

- fifi_fifito
- Дарител
- Регистриран: пон фев 10, 2014 10:17
A, роса я разкекерчиха, щом са минали на dnf значи са се навели,на*упили на федора.

- hunter4o83
- Почетен член
За възможностите на моя Лаптоп Solus OS се справя прилочно
https://www.youtube.com/watch?v=XHJXpRmyVHY

https://www.youtube.com/watch?v=XHJXpRmyVHY
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Не всичките им игри са зле. Hard Truck Apocalypse е една от малкото читави, които се играят до ден днешен, а аз я и моднах.
И не си се самоубил?! - ти нямаш сърсе.hunter4o83 написа: ↑пон ное 22, 2021 11:52МЕн ме ядосвт с това че голям процент са чийтъри и само развалят удоволствието от дадена игра и ми бяха откраднали Steam Акаунта гадовете.
Селски, Начо Селски.
- hunter4o83
- Почетен член
Върнаха ми го хората. Ти се подиграваш но ако си купуваш игрите и някой ти открадне акаунта друга песен ще запееш, и не става въпрос само за игри а за това как тъпите Руснаци само знаят да мамят,крадат и копират от дръгите.бат-начо написа: ↑пон ное 22, 2021 23:18И не си се самоубил?! - ти нямаш сърсе.hunter4o83 написа: ↑пон ное 22, 2021 11:52МЕн ме ядосвт с това че голям процент са чийтъри и само развалят удоволствието от дадена игра и ми бяха откраднали Steam Акаунта гадовете.
Проблем, поредния, затварям капака на лаптопа при включена ОС. Отварям го и, само надписи, уж стенд бай режим ама не! Налага се след отваряне на капака на лаптопа, да рестартирам целият компютър зад запали отново?
Linux Mint 20.2 Cinnamon
Вече няма надписи, само черен екран!
Linux Mint 20.2 Cinnamon
Вече няма надписи, само черен екран!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 3 Отговори
- 1353 Преглеждания
-
Последно мнение от Fernando Sucre
нед фев 02, 2025 18:00
-
-
Линукс Минт 22 Канела
от бат-начо » вт юли 02, 2024 16:42 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 16 Отговори
- 4300 Преглеждания
-
Последно мнение от бат-начо
пон сеп 23, 2024 21:01
-
-
-
[инфо] Как да си върнем runlevel 3 в линукс
от Валсо » пет дек 27, 2024 22:53 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 328 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
нед дек 29, 2024 01:17
-
-
-
ScreenRec - програма за запис на екран в Линукс
от beggginer » ср ное 27, 2024 18:11 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 28 Отговори
- 5252 Преглеждания
-
съб дек 14, 2024 20:03
-
-
-
Програма или начин за синхронизиране на линукс с телефон
от Montoya » пон сеп 23, 2024 06:57 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 21 Отговори
- 4637 Преглеждания
-
пет сеп 27, 2024 11:15
-