Ъф корс

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Кажи го на шефовете в нашата фирма, искат да комуникираме по скайп.
Статията си заслужава. Още по-важно са преминали на GTK 3. Което не е лесно, предвид че имат софтуер разчитащ на GTK 2 и преходът не е бил лесен.Mozo написа: ↑вт ное 09, 2021 11:53Пакетната база на Raspberry Pi OS вече изболзва Debian 11 Bullseye, Mutter заменя Openbox:
https://www.raspberrypi.com/news/raspbe ... -bullseye/
Но и все така седи телеметрията на микромеките скрита в firmware пакетFernando Sucre написа: ↑ср ное 10, 2021 10:48Статията си заслужава. Още по-важно са преминали на GTK 3. Което не е лесно, предвид че имат софтуер разчитащ на GTK 2 и преходът не е бил лесен.Mozo написа: ↑вт ное 09, 2021 11:53Пакетната база на Raspberry Pi OS вече изболзва Debian 11 Bullseye, Mutter заменя Openbox:
https://www.raspberrypi.com/news/raspbe ... -bullseye/
Ясна раута, 'начи...
Е то може много неща ама.
This?
Единия факт е че на насраното КДЕ не се изобразяват с правилните теми приложенията от flatpak или snap и трябва да се занимавам допълнително.Валсо написа: ↑ср ное 10, 2021 13:24This?
https://github.com/sameersbn/docker-skype
Като знам, че дори скапаният им калкулатор се оказа бъкан с телеметрия и кийлогъри, не ми се мисли с какво са натъпкали скайп и какви данни краде. Сигурно знаят и в каква поза седиш сутрин на тоалетната.Затова аз лично, ако ми се наложи да ползвам скайп, ще намеря начин да е изолиран от нормалната среда.
Не богохулствай, че @Mozo сега ще те анатемоса!
Това не променя факта че си е едно лайно изсрано, изядено след което повърнато и представено за краен продукт.Валсо написа: ↑ср ное 10, 2021 14:13Не богохулствай, че @Mozo сега ще те анатемоса!![]()
Бъгавото КДЕ с неговите милион ненужни настройки е свещено и може единствено да се възхвалява.
И зат'ва, след 1 месец с КДЕ, се върнах на Канелата при първата възможност (бяха бъгнали Канелата и 1 месец трябваше да изкарам с КДЕ, докато оправят проблема на Канелата).
Напълно съм съгласен с теб, но тук има КДЕ секта и ще ти се нахвърлят, ако видят това твое мнение. То и Канелата има недостатъци, но далеч не са такива, каквито са при КДЕ. И освен това разработчиците на Канелата като репортнеш бъг, не ти казват да си го оправиш сам или да платиш на програмист да свърши тяхната работа, а също така и главният разработчик на Канелата НЕ ти казва, че репортването на бъг е "мрънкане".
Нямам време иначе мога да го подхвана да го сменя на Gnome евентуално, то пак трябват тестове да се види дали случайно cinnamon вече се справя с fractional scaling. А и на тоя лаптоп да му олекне от това тежко КДЕ.Валсо написа: ↑ср ное 10, 2021 16:18Напълно съм съгласен с теб, но тук има КДЕ секта и ще ти се нахвърлят, ако видят това твое мнение. То и Канелата има недостатъци, но далеч не са такива, каквито са при КДЕ. И освен това разработчиците на Канелата като репортнеш бъг, не ти казват да си го оправиш сам или да платиш на програмист да свърши тяхната работа, а също така и главният разработчик на Канелата НЕ ти казва, че репортването на бъг е "мрънкане".За капак КДЕ-то е пълно с многогодишни бъгове, които ги оправят в една версия, а в следващата ги връщат (чудя се дали не го правят нарочно).
Това, което репортнах и което беше определено от Нейт Греъм като "мрънкане", беше един 5-годишен бъг с иконите на десктопа и резолюцията след всеки рестарт на дистрото.