Е, то това е неминуемо, понякога човек и да не е такъв, става такъв
Между другото, аз не съм от тези които всяка вечер си изпочупват пръстите да пишат, вълнуват се колко постове са натрупали и колко лайка са събрали. Като пример давам Калдата, там съм регистриран от кажи-речи от както е създаден сайта в дата.бг. До сега имам 2300 мнения, а някои се изпотрепват за повече постове, сигурно си мислят че някой ще отиде при тях и ще ги награди със златна купа.
Обичам да чета и да помагам, стига да мога де.
С мен и да искат не могат да се сравняват по брой постове
Днес си пуснах нет в другия апартамент, че ми писна да си пускам от телефона и се заговорихме с единия от техниците, че съм с Linux и ми изтърси, че Linux бил по-тежък от Windows и бил сложен, не бил за обикновените хора, а GNOME било най-лекото
Днес си пуснах нет в другия апартамент, че ми писна да си пускам от телефона и се заговорихме с единия от техниците, че съм с Linux и ми изтърси, че Linux бил по-тежък от Windows и бил сложен, не бил за обикновените хора, а GNOME било най-лекото
Ко!? Не! Пълни глупости е наприказвал тоя техник... Айде бас че таблета на който е бучнал нет настройките е с Линукс
Тоя техник нещо е падал тежко на главата си в последно време!
Преди малко се случи нещо странно - след ъпдейт на няколко библиотеки ми изчезнаха иконите от десктопа. Понеже не ми е за първи това, рестартирах компа, защото обикновено след това се появяват. Не знам дали е проблем на Канелата или нещо друго, но карай. Както и да е. Реснах и след рестарта цялата папка ~/Изображения се беше изпарила, съответно на панела имах само две видими икони. Добре че имам пълен бекъп на папката, та си ги възстанових. Но ми е чудно защо Изображения е била изтрита? Аз не съм я трил определено!
Тоя техник нещо е падал тежко на главата си в последно време!
Преди малко се случи нещо странно - след ъпдейт на няколко библиотеки ми изчезнаха иконите от десктопа. Понеже не ми е за първи това, рестартирах компа, защото обикновено след това се появяват. Не знам дали е проблем на Канелата или нещо друго, но карай. Както и да е. Реснах и след рестарта цялата папка ~/Изображения се беше изпарила, съответно на панела имах само две видими икони. Добре че имам пълен бекъп на папката, та си ги възстанових. Но ми е чудно защо Изображения е била изтрита? Аз не съм я трил определено!
Ми нещо имат мераци да я именуват или неименуват на чужди езици. Предполагам това ти отговаря на въпроса.
Ако трбва да се досещам, бих предположил че са се опитали да я мигрират в Pictures.
Затова превантивно пускам чист инглишонен, за да нямам такива, а и разни други ядове. Отново леко печално, но по-добре превенция, отколкото афтърфекция.
Ми нещо имат мераци да я именуват или неименуват на чужди езици. Предполагам това ти отговаря на въпроса.
Ако трбва да се досещам, бих предположил че са се опитали да я мигрират в Pictures.
Затова превантивно пускам чист инглишонен, за да нямам такива, а и разни други ядове. Отново леко печално, но по-добре превенция, отколкото афтърфекция.
Тя по принцип е преведена от системата на "Изображения".
Има ли някакъв начин да я направя неизтриваема (нещо подобно на "chattr +i"), но да може да се пише в нея? Демек, да не може да бъде изтрита или променена, но да могат да се създават снимки вътре в папката? GnomeScreenshot я ползва за целева папка, иконите ми са там и от време на време добавям нови или променям стари и затова искам да може да се пише в нея.