Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

FOSS challenge

feed Всичко свързано с Линукс. Новини, проблеми, въпроси.
Десктоп Линукс дистибуции, сървърни Линукс дистрибуции, Линукс дистрибуции с общо предназначение, Linux Mint, Ubuntu, Arch Linux, Mandriva, PCLinuxOS, openSUSE, Fedora, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Suse Linux Enterprise Server, Debian, Cross Linux from Scratch, Slackware, Gentoo. Графични среди, новини, игри, драйвъри, въпроси, десктоп, сървър, браузъри, помощ.
Потребителски аватар
Fernando Sucre
Почетен член
Почетен член
Регистриран: нед юли 01, 2018 19:56

Re: FOSS challenge

Мнение от Fernando Sucre »

Валсо написа:
съб сеп 18, 2021 08:12
Fernando Sucre написа:
съб сеп 18, 2021 00:11
Опазил ни Бог!
Ако чакаме на невидими приятели да ни решават проблемите, по-добре сами да си теглим ножа! :lol:
Важен е изразът. ;)
Прочетено: 516 пъти
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
Контакти:

Мнение от Валсо »

Fernando Sucre написа:
съб сеп 18, 2021 19:37
Важен е изразът. ;)
Какъвто ще да е изразът, аз не разчитам на богове и не ги и споменавам никога при никакви случаи, дори и само като израз. Изрази като "опазило ме/да не дава геноцидното сексистко говно в облаците" не употребявам.
Потребителски аватар
Fernando Sucre
Почетен член
Почетен член
Регистриран: нед юли 01, 2018 19:56

Мнение от Fernando Sucre »

Валсо написа:
съб сеп 18, 2021 20:21
.....
Какъвто ще да е изразът, аз не разчитам на богове и не ги и споменавам никога при никакви случаи, дори и само като израз. Изрази като "опазило ме/да не дава геноцидното сексистко говно в облаците" не употребявам.
Ха-ха. Не знам дали забяляза, но се вписваш супер идеално в религията на „атеизма“. И в едното и в другото е въпрос на вярвания. :mrgreen:
Нова тема Отговори

Върни се в “Линукс - инсталация, настройки, проблеми”