Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Не-е-е, говорим по принцип за части от общия комплект. Питам за тези модове. Като резба съвпадат ли с тази на моите изпарители, какви са и колко са качествени като мод? Има и два вида изпарители: като моя и едни малко по-малки като обем? Кои са по-добри?
Принципно и моите 85-ци дават този дефект и непрекъснато ги разглобявам за чистене защото течността се просмуква от изпарителя в отворя на мода.
Не разбрах кое да не завивам до край?Mozo написа: ↑вт апр 06, 2021 13:04Просто не го завивай докрай, а го остави леко хлабав. Аз не използвам T22, но Льо така каза на брат ми, който имаше същия проблем и оттогава не се е оплаквал. Иначе аз читав изпарител не мога да ти препоръчам - всичко де що съм пробвал е мега зле. Хубавите са обслужваемите, но не те виждам как правиш намоптки с кантал и памук![]()
![]()
![]()
Добре ще пробвам. Мерси