Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Това е дзезинформация. Участвал съм в избори на различни нива и мога да те уверя, че не си прав. Проблемът, за който пишеш, е системата Д'Ондт, математически модел на преразпределяне на гласовете(но не и на изборите по места), широко прилаган във всички демократични и правови държави по света. Точно по този начин корифеите на фалшивите новини от формированието, обслужващо Черепа "Изправи се ..." "произвежда" фалшиви новини. Казват нещо истинно или близо до истината и после го обличат с повръщано.Shaker написа: ↑пет апр 02, 2021 20:43Ще цитирам Йосиф Висарионович Джугашвили (Йосиф Сталин) - "Не е важно как гласуват избирателите, а кой брои гласовете."
На едни президентски избори бях гласувал за "Глас Народен" с кандидат Светльо Витков. След като излезе протокола от секцията от която гласувах, видях че "Глас Народен" има 0 гласа, а бях написал така "X"-a, все едно решавах листовки за СУМПС.
То и в Северна Корея има избори, ама знаете кой печели![]()
Тук е същото. Просто се сменят лицата, иначе са от един отбор. То който и да дойде, пак ще е същото, защото ние като народ сме мърша...
шони написа: ↑пет апр 02, 2021 21:09
Това е дзезинформация. Участвал съм в избори на различни нива и мога да те уверя, че не си прав. Проблемът, за който пишеш, е системата Д'Ондт, математически модел на преразпределяне на гласовете(но не и на изборите по места), широко прилаган във всички демократични и правови държави по света. Точно по този начин корифеите на фалшивите новини от формированието, обслужващо Черепа "Изправи се ..." "произвежда" фалшиви новини. Казват нещо истинно или близо до истината и после го обличат с повръщано.
Ти ме
Това категорично не е вярно. Съвсем съзнателно оставяш държавата на бандитите. Няма как да ти е чиста съвеста. Когато не гласуваш се облагодетлства партията с наи-голям резултат!