Anarchy Installer върши същата работа. Крайният резултат е идин и същ.
И аз това се опитвах да обясня на Мозо (и на ония дебили във форума на Арч), ама той е фанатик и си мисли, че всичко що не е черен екран с команди е дериват.
Anarchy Installer върши същата работа. Крайният резултат е идин и същ.
И аз това се опитвах да обясня на Мозо (и на ония дебили във форума на Арч), ама той е фанатик и си мисли, че всичко що не е черен екран с команди е дериват.
Пробвайте Калам инсталатора и тогава елате и ми говорете че инсталирането било като на Анархито което е толкова заплетено та не се трае.И заради това Анархи на Валсо все някои разработчик му е крив
Пробвайте Калам инсталатора и тогава елате и ми говорете че инсталирането било като на Анархито което е толкова заплетено та не се трае.И заради това Анархи на Валсо все някои разработчик му е крив
Виж какво каза разработчикът на скрипта nvidia-all (TK-Glitch) за 5.10 кърнела и после ми говори как "някой разработчик ми бил крив".
Да използваш Linux за бетатест на драивърите си ми звучи точно като NVidia.
Това беше или гаф на енвидия, или някакъв недоклатен опит да си пробутат бета драйвърите, защото иначе никой не ги иска. Когато пуснаха за линукс бета драйвърите, същите ги бяха пуснали и за бозата, само че не си бяха прикрили следите достатъчно добре: като търсиш драйвър по модел видеокарта, на пръв поглед пишеше цифри като стабилна версия (примерно 450.38), но като цъкнеш на него и на следващата страница сложиш курсора върху бутона за сваляне, изписваше версия с три групи цифри (примерно 450.38.01), каквито са бета драйвърите. Това беше и за линукс, и за боза. Няма да се учудя ако и бозаджиите са писнали от тази нагла лъжа и затова бързо-бързо върнаха стабилните драйвъри и за линукс, и за бозата.