Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Алоуууу
Първоне е за много пари. Второ са два филтъра. По-точно филтър и филтърна торбичка. Няма от къде да излезе нищо защото не е на принципа на прахосмукачката. Каквото излиза е в контейнера - поне така разбахЛьо написа: ↑съб яну 02, 2021 23:17Всички прахосмукачки, даже и тия за много пари, не могат да задържат най-фините частици и ги издухват изотзад, да ти се носят из въздуха и да ти тлачат дробчаата и да ти се лепат по стените и пак в дробчаата, ама целогодишно. Моята камина,веднъж я чистих с Рамбо-то и ясно видях, как фина мъгла от прахоляк се изнася от нея. Тва ако го чете някой де продава такива, може да се фанем на бас и той ще го загуби. Казах.
Аууу, ама тва е могу интересно. Къ така нищо не излиза, я пак седни и помисли - влиза, па не излиза ... как работи прахосмукачката .... я, сети ли се .... ИЗЛИЗААААА въздуха, който е влязал и е увлякъл със себе си мизерията и същия тоя въздух с най-фината мизерия излиза и ти дави твоя въздух. Мисли ся! Това ако беше нещо свястно, щеше ли да струва 30-40 кинта, като в тях има на двама по веригата печалба, материали и пр. ресурс.Mouse написа: ↑съб яну 02, 2021 23:45Първоне е за много пари. Второ са два филтъра. По-точно филтър и филтърна торбичка. Няма от къде да излезе нищо защото не е на принципа на прахосмукачката. Каквото излиза е в контейнера - поне така разбахЛьо написа: ↑съб яну 02, 2021 23:17Всички прахосмукачки, даже и тия за много пари, не могат да задържат най-фините частици и ги издухват изотзад, да ти се носят из въздуха и да ти тлачат дробчаата и да ти се лепат по стените и пак в дробчаата, ама целогодишно. Моята камина,веднъж я чистих с Рамбо-то и ясно видях, как фина мъгла от прахоляк се изнася от нея. Тва ако го чете някой де продава такива, може да се фанем на бас и той ще го загуби. Казах.Не издухва нищо навън. Като я пробвам ще пиша. Ила ще се фукам, или ще рева
![]()
![]()
Добре Льо, схванахЛьо написа: ↑съб яну 02, 2021 23:57Нов пост ти пиша, да не се бъркаш. Масовите хепа филтърови прахоядки са с по 3 до 5 филтъра, затова са и доста мощни - 1800 и нагоре вата. Старата ми беше с 5 филтъра и пак вадеше отзад. С нея чистих веднъж печкуната и цялата стая стана сива, после с Рамбото чистих и после бърсах като луд, щото и водния филтър не помогна, капиш ли си. Тука некво си бидонче с марля, щяло да удържи тия прашинки, дето трябва да са 10 милиарда на едно място за да ги видиш. Не съм фен на здравословният живот, но тва си е самоубийство, хеле пък ако го правиш в стаята, в която живееш и то всяка сутрин.
Тъй де
Къв дерт ве? Горил съм по 7 кубика на сезон. В средата на апартамента ми беше и нямах дерт, освен с качването на дървата. Отработи си техниката за бутане на въглените през решетката. Две нещица още трябва да ми сменят на колата и ще ти направя показно.
Сигурно, ама на нея и трябва 18-ка за оня хаиз, че даже и повече, щото няма съседи да изолират наоколо. Като дойде сметката за тока и ще пищи, а може и да хване гората. Мисли малко с тая куфалница
Льо написа: ↑нед яну 03, 2021 12:09Сигурно, ама на нея и трябва 18-ка за оня хаиз, че даже и повече, щото няма съседи да изолират наоколо. Като дойде сметката за тока и ще пищи, а може и да хване гората. Мисли малко с тая куфалница![]()
Моите съседи са много кухи лейки. Имат стенно, подово, гигантски климатици и възможности да плащат секви сметки, но дървата им са пред вратата и постоянно правят курсове до избата.