Специално в твоя чест свалих запустения от мен Skype и го инсталира.
Разбрах какво те мъчи - един десен клик в повече. Това е оригиналният дизайн на Майкрософт - сърди се на тях.
Ти искаш хак на практика.
Добре, направих и това - последвах си описаните от мен стъпки в угода на мързела Мозо
Хакът проработи безпроблемно
Филмче за това: https://icedrive.net/0/d9pjHllzB5
Грешката е у твоя телевизор.
Може да е нещо от Mint, то и те барат доста де не им е работа, благодаря
Мъчи го реакцията при кликане с ляв или десен бутон по иконата в трея. Аз също не ползвам индикатори било то в lxde/xfce, но просто си ги махам от панела и оставам само по стандартния системен трей. Така нямаш възможност за подредбата им, но е както ми харесва .
А аз се мъча да инсталирам Дебиан на моя лаптоп и не успявам.
Хей ловец, ти си моя човек, пробвай това, че още поне седмица няма да мога, интересува ме как се инсталира. Би трябвало да няма проблем, щото ползва Каламарес.
Бат Начо пробвах но при мен на новия лаптоп Дебиан и някои от Дебиан базираните не искат да се зареждат. Това се случи и с това Спарки не успях да заредя инсталатора.
Току що ходих до брат ми, там съм му сложил Спарки. Знаете ли, че ъпгрейд е "мръсна дума", искали пари за това (навици от Уйна). И се амбицирах - ще фърля наличното на лаптопа на една флашка и ще пробвам на него. Ако нещо се обърка, поне дисковете ми знам къде са.
Не са прищевки, щом навсякъде може да се махне, трябва да може и тук. Просто всеки предпочита да вдига Skype с единичен ляв клик, отколкото с десен бутон и да цели менюта. Това не е прищявка, това е удобство.
Бат Начо пробвах но при мен на новия лаптоп Дебиан и някои от Дебиан базираните не искат да се зареждат. Това се случи и с това Спарки не успях да заредя инсталатора.
А ти трябва да си клиент на Пети, за инсталиране с debootstrap. Но пак ще трябват допълнително четене и опити, за да разбереш къде ти е грешката.
А, да, няма проблем с направеното с remaster-iso Спарки.
Офтопик:
П.П. Ще трябва да открия обаче къде казват при инсталирането, че lightdm-gtk-greeter трябва ДА Е.
Последна промяна от бат-начо на нед ное 08, 2020 14:32, променено общо 1 път.
Не са прищевки, щом навсякъде може да се махне, трябва да може и тук. Просто всеки предпочита да вдига Skypeс единичен ляв клик, отколкото с десен бутон и да цели менюта. Това не е прищявка, това е удобство.
[rado@arch]: ~>$ search libindicator
community/libindicator-gtk2 12.10.1-9 [инсталиран]
Set of symbols and convenience functions for Ayatana indicators (GTK+ 2 library)
community/libindicator-gtk3 12.10.1-9 [инсталиран]
Set of symbols and convenience functions for Ayatana indicators (GTK+ 3 library)
multilib/lib32-libindicator-gtk2 12.10.1-8 [инсталиран]
Set of symbols and convenience functions for Ayatana indicators (32-bit) (GTK+ 2 library)
multilib/lib32-libindicator-gtk3 12.10.1-8 [инсталиран]
[rado@arch]: ~>$ search libindicator
community/libindicator-gtk2 12.10.1-9 [инсталиран]
Set of symbols and convenience functions for Ayatana indicators (GTK+ 2 library)
community/libindicator-gtk3 12.10.1-9 [инсталиран]
Set of symbols and convenience functions for Ayatana indicators (GTK+ 3 library)
multilib/lib32-libindicator-gtk2 12.10.1-8 [инсталиран]
Set of symbols and convenience functions for Ayatana indicators (32-bit) (GTK+ 2 library)
multilib/lib32-libindicator-gtk3 12.10.1-8 [инсталиран]
Дебиан например премахнаха и docky, просто защото не се поддържа повече.. при Арч може да го има все още. Аз се придържам към философията Make it at your own и затова предпочитам Дебиан.
Веднъж ако свикнете със разни мениджъри на прозорци ще видите защо ролинга на много хора не им върши никаква работа.
Не знам, дали защото е rolling distro, или просто случайност, но arch и manjaro са първите 2 дистрибуции, на които успях да се задържа дългосрочно. Откъм 2007 година ръчкам различни от най-популярните дистрота: ubuntu и другите му там Kubuntu, xubuntu и т.н, OpenSuSE, Slackware (беше ми любима), Debian, Fedora, и т.н., и т.н., ама все нещо ме караше да мигрирам (не кусури, а по-скоро някакво любопитство) :D Единствено на Slackware се бях задържал дълго време. От 2 години ползвам arch, а в последствие - manjaro и изключаейки Slackware, за пръв път нямам онази нужда да пробвам друга дистрибуция
Хм, що са орязали рекламата? Сигурно е трябвало да се вместят в дадените секунди.
В оригинала завършва така:
От 2 години ползвам arch, а в последствие - manjaro и изключаейки Slackware, за пръв път нямам онази нужда да пробвам друга дистрибуция. Archlinux има клинично доказана ефективност, активни съставки и иновативна формула. Спокоен съм за моите програми.
Пръскането срещу комари ще продължи до последно, дори при наличие на много малки количества комари. Това каза служебният министър на здравеопазването...