Да бе,
Горките загубеняци от Ред Хат, как успяват все още да съществуват
Що не вземат да мигрират на Арч??
WTF, само package manager-a ли ти прави една дистрибуция силна?
Ами това виждам да рекламираш - pacman.
Що, да не би да има и нещо друго, което да прави Арчлинукс топ избор?
Ахаххаха, рекламирам Да не съм рекламно лице?
Просто пускам сортирани мнения на различни потребители.
Ти бая си се стреснал...или напрегнал, едно от двете и не мога да кажа, ама гледам, че имаш нужда да ти се обяснявам, ето:
Харесвам всички Linux дистрибуции, интересни са ми това, че имам мнение за едно дистро не означава, че другите ги отричам, заклеймявам, призовавам дявола с пентаграми да ги съсипе и изгори всичките разработчици + комюнитата им
Да бе,
Ти бая си се стреснал...или напрегнал, едно от двете и не мога да кажа, ама гледам, че имаш нужда да ти се обяснявам, ето:
Харесвам всички Linux дистрибуции, интересни са ми това, че имам мнение за едно дистро не означава, че другите ги отричам, заклеймявам, призовавам дявола с пентаграми да ги съсипе и изгори всичките разработчици + комюнитата им
OS полигамен си значи.
Какво ти полигамен, твоето си е оргия да харесваш всички.
Следователно и нямаш и критерии за предпочитания?
Да бе,
Мисля като Зеро по въпроса.
Накратко харесваме Arch, защото ти дава най новото, по най- мързеливия начин, има адски много инфо в уикито.
Линукс е един. Само дистрибуциите се организират по леко различен начин.
Специално в твоя чест свалих запустения от мен Skype и го инсталира.
Разбрах какво те мъчи - един десен клик в повече. Това е оригиналният дизайн на Майкрософт - сърди се на тях.
Ти искаш хак на практика.
Добре, направих и това - последвах си описаните от мен стъпки в угода на мързела Мозо
Хакът проработи безпроблемно
Филмче за това: https://icedrive.net/0/d9pjHllzB5
Грешката е у твоя телевизор.
Последна промяна от Тамболианеца на нед ное 08, 2020 09:48, променено общо 1 път.
Мъчи го реакцията при кликане с ляв или десен бутон по иконата в трея. Аз също не ползвам индикатори било то в lxde/xfce, но просто си ги махам от панела и оставам само по стандартния системен трей. Така нямаш възможност за подредбата им, но е както ми харесва .
А аз се мъча да инсталирам Дебиан на моя лаптоп и не успявам.
Хей ловец, ти си моя човек, пробвай това, че още поне седмица няма да мога, интересува ме как се инсталира. Би трябвало да няма проблем, щото ползва Каламарес.
Пръскането срещу комари ще продължи до последно, дори при наличие на много малки количества комари. Това каза служебният министър на здравеопазването...