Ако е "все ми е тая" ще правиш същото, пак се подразбира, че ще се съобразяваш с правилата - ако кажат ще носиш, ако не кажат - няма

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
И като слушам по новините, всички би трябвало да сте на оня свят
Не е баш същотоZeroadhesion написа: ↑ср окт 28, 2020 00:17Ако е "все ми е тая" ще правиш същото, пак се подразбира, че ще се съобразяваш с правилата - ако кажат ще носиш, ако не кажат - няма![]()
![]()
![]()
Абсолютен факт, това е все едно да си купиш ФолксвагенZeroadhesion написа: ↑ср окт 28, 2020 00:35Да движат, чуек, се таяГоре или долу, в масовката е по-зле.
Хаха за мен или за всички? В масовия случай се кара леко на крак или с неразположение няколко дни, като нормален грип. За съжаление, част от хората проявяват тежки симптоми, които водят до усложнения и болничен престой. Ако съдим по моята компания отново, това са едни 3-4 процента от всички.
Значи, като всяка болест.beggginer написа: ↑чет окт 29, 2020 09:30Хаха за мен или за всички? В масовия случай се кара леко на крак или с неразположение няколко дни, като нормален грип. За съжаление, част от хората проявяват тежки симптоми, които водят до усложнения и болничен престой. Ако съдим по моята компания отново, това са едни 3-4 процента от всички.
Така питах и болното ми приятелче днес: "Грипозният, по- добре ли си?"... Пооправил се е, диша без респиратор вече!