Аз сега само ще цъкна отговор номер две, по- късно ще си кажа защо.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Аз като ти казвам, че ставаш за фен на Майкъл Джаксън, ти не ми вярваш!Mouse написа: ↑пон окт 26, 2020 10:08Аз принципно от доста години в грипния сезон си ходя с маска и ръкавици, не пипам перила, дръжки и други неща дето може да са в достъпа на всеки. Редица зими са ме гледали като извънземно защото тогава малцина носехме маски. Аз тежко карам всеки грип и си се пазя, не че маската много пази ама е нещо като плацебо ефекта. Така че сега носенето на маска не ми е проблем. Пък и е задължително. Поради местоположението ми на края на гората, във вилна зона която никой не признава съществуването й - добре ми е. Голям двор, разходки на чист въздух. Слизам в цивилизацията само при спешни случаи, така че не ми е нарушен начина на живот.
И аз така.
Няма стига.Mouse написа: ↑пон окт 26, 2020 14:49Ай стига с тоя МайкълЗнам, че си му фен, но аз не съм като него
![]()
Както Монти и аз преди две седмици щях да ступам един, но също бях в магазин и реших да не правя скандали. Излезе преди мен и извади голям късмет дядката. По тази причина пазарувам по повечко, та да не ми се налага често да напускам удобното си, чисто и капсуловано място![]()
![]()
Няма