В Интернет свят:
viewforum.php?f=370
Прочетено: 14684 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Имам си нов лаптоп
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Имам си нов лаптоп
Прочетено: 14684 пъти
Хаах, Моз, опита да прекараш Мишката през новия пробив ли? Мишок, табелите гледай и опаа, ти защо идваш от Калотина за да ловиш третия изход, който между другото е за Суходол, втори изход води към магистралата
?
Ей, ще ми звъните по телефона за упътвания
Иначе влизаш в гугъл мапс, стриит вю и виждаш лагуната пред блока https://www.google.com/maps/@42.7103426,23. По нататък е ясно как се стига до там, особено за бивш такси драйвър
П.С Повредих линка, щото не е коректно, за който знае къде е може да види на картата

Ей, ще ми звъните по телефона за упътвания

Иначе влизаш в гугъл мапс, стриит вю и виждаш лагуната пред блока https://www.google.com/maps/@42.7103426,23. По нататък е ясно как се стига до там, особено за бивш такси драйвър

П.С Повредих линка, щото не е коректно, за който знае къде е може да види на картата
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Нямаше табели Монти, а това е голям недостатък на всички нови шосета, дори на Околовръстното. Пише
Център, но няма обратното, за да видиш Драгалевци ли е, Симеоново ли е, Бистрица ли е? Все карам в локалното, за да не изтърва отклонението. А до Моз стигнах без проблем. На връщане той така сигурно ми каза да тръгна по третото отлонение, та обърнах чак на Мало Бучене. Като видях табелката за винетка й ми светна ама късно. Добре, че нямаше полиция иначе он щеше да плаща глобата. Имам навигатор, дори ти ми го инсталира, ама не мога да го накарам да работи и да говори, не да го следя.
Ще пробвам вече през Гугъл, ама на мен толкова рядко ми се случва да си напусна познатия вилает, че дори да ми се обясни - дорде ми потрябва, тотално ще съм забравила всичко

Ще пробвам вече през Гугъл, ама на мен толкова рядко ми се случва да си напусна познатия вилает, че дори да ми се обясни - дорде ми потрябва, тотално ще съм забравила всичко

Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Да бе, то ясно че е четвъртия ама ми го каза кога се прибрах вече

Плъхолюбител

Плъхолюбител

Е табела Люлин 7 няма, но има предостатъчно табели Перник и Мало Бучино 

AsusVivoBook17
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Путин: Винаги имам желание да ударя някого (ВИДЕО)
от Mozo » пон май 05, 2025 12:10 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 17 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон май 05, 2025 12:10
-
-
-
Кметът на район „Изгрев“: Имам адекватно и справедливо решение на кризата с презастрояването
от Mozo » пет дек 13, 2024 12:26 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 35 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет дек 13, 2024 12:26
-
-
- 4 Отговори
- 55 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
вт май 13, 2025 20:52
-
-
Сапьори и барети под прозорците на президента заради чанта от лаптоп (Снимки)
от Mozo » ср сеп 04, 2024 12:56 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 93 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср сеп 04, 2024 12:56
-
-
-
Калин Стоянов не отрече, че може да каже "да" на Пеевски: "Имам и други покани"
от Mozo » ср авг 21, 2024 12:50 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 72 Преглеждания
-