До къде стигна с облака ? Разучили го ?
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Не още. Преди малко се прибрах от града и тук има неща за оправяне по къщата и двора. По-късно като седна ще видя кое как и до къде мога да го докарам.
Сайта явно не разпознава кодировката на файловете и затова ти ги показва така с тези въпросителни знаци, облака НЕ ПРОМЕНЯ файловете, ако свалиш този файл (който излиза с въпросителните знаци) на компютъра си обратно ще видиш, че ще се чете нормално на компютъра ти.Mouse написа: ↑вт юли 21, 2020 12:58До сега си играх да изтривам тока месец по месец, но примерно водата, която качих като цяла папка при отваряне излиза тази глупост. Това не ми върши работа. Ако всичко ще се качва по-този начин - не е за мен!
После: за да влача трябва да минимализирам прозорците, но отказва. Ще си поиграя още малко и ако не става, ще му бия шута на този облак. Явно не е лъжица за моята уста![]()
Браво на теб, всичко се запазва не е нужно никъде да натискаш, веднъж качено в облака то ще стои там докато не го изтриеш. Отляво ти показва папките и ако в някоя папка има в нея папка, ето как е при мен:Mouse написа: ↑вт юли 21, 2020 13:59Еха-а, справих се![]()
С голями благодарности към Тед и Мозо![]()
![]()
![]()
за търпението и насоките. Качих всичко в облака. Сега трябва ли и от къде да го сейфна или то си се запазва без нищо друго да се прави?
Прехвърлих всичко с влачене и стана. Има фолдъри, и други неща. Някои ми стоят от ляво изписани, но повечето - не. Всичко в една папка. Къде мога да видя колко байта съм качила и колко ми е фри. Съжалявам, чепиша така ама с тази шина едва го правя.
Сега да кача ли шот да видите и кажете или не трябва?