Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Облак и как да се ползва
Re: Облак и как да се ползва
Ау, много благодаря. Написала си го точна като за мен, елементарно и с картинки като за от детската градина където съм с познанията си
Ще се пробвам ама утре.
Прочетено: 2931 пъти

Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Нямах търпение и го направих веднага. Стигнах до тук:
После?
После?
Последна промяна от Mouse на пон юли 20, 2020 12:35, променено общо 1 път.
Плъхолюбител

Направих 1 папка, но не знам как да кача нещо в нея защото не се отваря
Плъхолюбител

Еее поне прочети това което съм написала, не ме карай пак да пиша едно и също.
Папките се отварят както и при компютрите с двойно бързо щракане върху самата папка.
Работата с облака елементарна, качването свалянето на файлове, триенето на файлове създаването на папки.тед написа: ↑нед юли 19, 2020 21:33
Втората иконка от менюто с формата на облак е точно облака където се качват и свалят файлове. В горната част има 3 иконки за създаване на папка в самия облак, за качване на на един или няколко файла в облака, за качване на една или няколко папки в облака.
Предполагам, че ще се оправиш с качването на файлове в облака. След като си качиш файловете в облака може да правиш с файловете си доста неща. За да видиш опциите (менюто) трябва да маркираш един или няколко файла ( няколко файла се маркират като задържиш кочето CTRL на клавиатурата и маркираш с мишката).
Папките се отварят както и при компютрите с двойно бързо щракане върху самата папка.
Прочетох го и се опитах да го направя, но като кликна на облачето в ляво ми изписва само Cloud Drave и до тук. Всичко го прочетох по няколко пъти, връщайки се на всяка стъпка ама се обърках. При мен елементарните неща са сложни 

Плъхолюбител

Кое те обърква и затруднява ?
Да, качих. Едното излезе така:
[
А тока, за който си водя списък и всички месеци са ми в една папка не го качи като папка, а месец по месец. Направих номера с shift-а, но пак са по отделно. Нещо пак ненаправих както го исках.
[
А тока, за който си водя списък и всички месеци са ми в една папка не го качи като папка, а месец по месец. Направих номера с shift-а, но пак са по отделно. Нещо пак ненаправих както го исках.
Плъхолюбител

Иначе лесно се качват. Утре ще си поиграя повечко. Все след още известно време ще го стопля.
Благодаря за отделеното време Тед

Благодаря за отделеното време Тед

Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Маус, в папките се влиза с двойно цъкане, точно както ти е казала Тед, все едно си на компютър, разлика няма.

@Mouse
Представи си че сега се учиш да караш колело, първо си с помощни колелца, след това има някой до теб да те придържа да не паднеш. Та и сега е така, това е ново за теб и ти трябва малко помощ.
Представи си че сега се учиш да караш колело, първо си с помощни колелца, след това има някой до теб да те придържа да не паднеш. Та и сега е така, това е ново за теб и ти трябва малко помощ.
Да, така правя и става лесно. Просто питах как да прехвърля цялостна папка, а не по месеци в нея.
Благоаря за подкрепата Тод, но аз така и не се научих да карам колело защото нашите никога не ми купиха

С ваша помощ накрая все ще се справя

Плъхолюбител

В пощата получех това:
изтрита снимка
Кликнах там и излезе това:
изтрита снимка
С червено подчертах горното, но в долното не ми дава да пиша. И като влязох да видя какво съм направила (демек копие на ключа/паролата) излезе това:
изтрита снимка
Принципно си знам паролата. Отдавна ги уеднаквих, за да не ги търся на едно лисче
изтрита снимка
Кликнах там и излезе това:
изтрита снимка
С червено подчертах горното, но в долното не ми дава да пиша. И като влязох да видя какво съм направила (демек копие на ключа/паролата) излезе това:
изтрита снимка
Принципно си знам паролата. Отдавна ги уеднаквих, за да не ги търся на едно лисче

Плъхолюбител

@Mouse
Изтрий последните 2 снимки които си качила в последния си пост, защото в тези снимки ти се вижда ключа за възстановяване на акаунта, и ако някой иска да ти открадни акаунта ще му е много лесно щом има ключа за възстановяване.
Не е много добра идея всичките пароли да са ти еднакви. Аз съм си измислила един доста лесен способ за запомняне на дълги пароли, ето какъв е принципа. Примерно си правя нов акаунт в youtube паролата ми ПРИМЕРНО там ще е youtube последвана от 2 те ми имена Теодора Ангелова последвано от ЕГН-то или ще изглежда така "youtube-Teodora-Angelova и ЕГН-то" и така става доста дълга и сложна парола, ако сайта е facebook просто паролата започва с facebook и пак 2 те имена и ЕГН-то, но ако някой разбере как си съставяш паролите и има всички компоненти за нея няма да му е трудно да ти влезе в профилите.
Запази някъде в компютъра този текстови файл който свали от облака с 22-та символа, не се знае може някой ден да ти потрябва.
Не гледай, че аз съм показала ключа за възстановяване в поста който ти обяснявах как да работиш с облака, този акаунт който съм използвала там на снимките е ново създаден и няма нищо в него, и следователно ми е все тая някой който чете тук постовете реши да открадне акаунта.
Изтрий последните 2 снимки които си качила в последния си пост, защото в тези снимки ти се вижда ключа за възстановяване на акаунта, и ако някой иска да ти открадни акаунта ще му е много лесно щом има ключа за възстановяване.
Не е много добра идея всичките пароли да са ти еднакви. Аз съм си измислила един доста лесен способ за запомняне на дълги пароли, ето какъв е принципа. Примерно си правя нов акаунт в youtube паролата ми ПРИМЕРНО там ще е youtube последвана от 2 те ми имена Теодора Ангелова последвано от ЕГН-то или ще изглежда така "youtube-Teodora-Angelova и ЕГН-то" и така става доста дълга и сложна парола, ако сайта е facebook просто паролата започва с facebook и пак 2 те имена и ЕГН-то, но ако някой разбере как си съставяш паролите и има всички компоненти за нея няма да му е трудно да ти влезе в профилите.
Запази някъде в компютъра този текстови файл който свали от облака с 22-та символа, не се знае може някой ден да ти потрябва.
Не гледай, че аз съм показала ключа за възстановяване в поста който ти обяснявах как да работиш с облака, този акаунт който съм използвала там на снимките е ново създаден и няма нищо в него, и следователно ми е все тая някой който чете тук постовете реши да открадне акаунта.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Изтрих снимките
Маус, така и не разбра, че не е Тод (попечителят на Джон Конър от Терминатор), а е Тед

Маус, така и не разбра, че не е Тод (попечителят на Джон Конър от Терминатор), а е Тед

Изтрих там нещо си. Прочетох, че и Мозо е изтрил нещо. Не бях тук.
Извинявам се на Тед, буквена грешка запаметена неправилно и съм я повторила.
Плъхолюбител

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
На 87 г. Георги не ползва интернет, остана без 250 лв. за застраховка: КАТ не са прави и пак ще шофирам
от Mozo » вт авг 20, 2024 12:40 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 166 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт авг 20, 2024 12:40
-
-
-
Експерти: МВР си купува нови коли с парите от глоби и не ги ползва по предназначение
от Mozo » вт окт 22, 2024 12:20 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 78 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт окт 22, 2024 12:20
-
-
-
Русия се надъхва да ползва ядрено оръжие срещу Украйна, за да не загуби (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » пон сеп 30, 2024 13:22 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 98 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 30, 2024 13:22
-
-
-
Лондон даде на Украйна да ползва британски оръжия в Русия, зове съюзниците да разрешат и Storm Shadow
от Mozo » чет авг 15, 2024 13:02 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 54 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет авг 15, 2024 13:02
-