Мда, много са лесни за теб, къде, къде по-яко е да пишеш 30 реда команди за елементарни неща при Ubuntu
И защо постоянно повтаряш убунту та убунту, като никога не съм го дал за пример или похвалил
Харесвам Убунту само ако е под формата на Кде неон. Както и Арч, само в лицето на Манджаро Кде. Това са може би единствените дистрота които изостават от свои деривати в класацията ми.
Стар спец съм. Помня времето когато Линукс не разпознаваше хардуера автоматично и трябваше всичко ръчно да се нагласи с команди. Лесно ви е сега, за 15 минути инсталирате един Минт и всичко ви е нагласено.
Стар спец съм. Помня времето когато Линукс не разпознаваше хардуера автоматично и трябваше всичко ръчно да се нагласи с команди. Лесно ви е сега, за 15 минути инсталирате един Минт и всичко ви е нагласено.
Така беше, а какви времена бяха...ех.
Сняг до кръста, а ние косиме боси.
Има и готини хора там например р4р или впвелев та горе долу е забавно
Имàх предвид Тъпото Копеле и още 2-3 овце.
А Курчето ме е цитирал тук, но е забравил факта, че неговите постове не съществуват за мен в този форум. Така съм си направил настройките на браузъра и не мисля да ги сменям, само за да видя що за глупост е написал.
Тук между тези два поста би трябвало да е Курчето, но го няма никакво.
Има и готини хора там например р4р или впвелев та горе долу е забавно
Имàх предвид Тъпото Копеле и още 2-3 овце.
А Курчето ме е цитирал тук, но е забравил факта, че неговите постове не съществуват за мен в този форум. Така съм си направил настройките на браузъра и не мисля да ги сменям, само за да видя що за глупост е написал.
Тук между тези два поста би трябвало да е Курчето, но го няма никакво.
Между тези два ли е
Е не, няма такъв олигофрен просто
Ами значи си имаш имитатор в калната дата койти се преименува на мадафака
Ти още ли висиш там? Аз вече не'ам нерви за овчедушието в тая кал и я оте*ах за вечни времена.
Кой го казва нали заради такива като теб калдата стана кална дата
Вие тримата, с общи усилия, преляхте чашата ми на търпение. Но пък и "ония" сами си повярваха, "че са". Пък то всяко нещо с времето си (казано опростено).