Ти не отиваш, но 99,99% от хората отиват и казуса Линукс за тях дори не съществува.
Домашните потребители това знаят, това ползват, и за тях казуса Линукс/Гимп не съществува. Не виждам как Линукс ще пробие извън техническите среди
Точно тук е нашата роля да популяризираме Linux доколкото е възможно
Ами идеята ми беше че ако разберем на какво е базирано може по точно да знаем за в бъдеще как ще се развие и доколко М$ ще сложат мръсните си ръчички върху Линукс
andyprough написа:How long before Nvidia says "we only support Linux on Windows"?
Ако кажат така, да го духат - продавам енвидията и си взимам АМД. Верно, че са печки, ама ся като имат отворен драйвър, може нещата да са малко по-уталожени, а и пърформансът им ще е в пъти по-добър при линукс, отколкото беше със затворения драйвър.
И вероятно няма да съм единственият, който ще разсъждава по този начин.
Ами то в днешно време май си е доста на схема да минеш на АМД, и процесорите и видео картите.
За Райзените съм чувал разнородни мнения, а за тях ще трябва да сменям И дъно. Засега с 8-нишковия интел си ми е добре, така че само видеокартата може да се наложи някой ден да сменям, особено ако енвидия кажат горецитираното.
Абсурд! След наглите изпълнения с принудително ъпгрейдване към Боза 10 и последвалите "шамарени" ъпдейти, за които има клипове под път и над път, вече нямам грам доверие на Микрошит!
Edit: как по дяволите се пише 35-гигабайтов баш скрипт?
Апдейтите се спират бе човек.
Хората са негативно настроени към 10 заради отвратителните дефолтни настройки, но ако отделиш час-два след инсталацията, за да го пипнеш, после може години наред да си го ползваш нормално както бяха предишните Уиндоуси.
Последна промяна от Kурчевски на пет юни 19, 2020 19:59, променено общо 1 път.