Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Линукс лафче
Re: Линукс лафче
Защо ще се мъчиш с wi-fi? Инсталираш с кабел пък wi-fi го гласиш после! То и при мен не стана от раз, ама като му хванеш логиката не чак толкова страшно! 

Последна промяна от larix на съб апр 25, 2020 20:51, променено общо 1 път.
Прочетено: 536862 пъти
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Аз пък никога не съм ползвал това инфиналити. На мен си ми харесва Open Sans и него ползвам навсякъде. В началото ползвах Noto Sans, но се оказа, че Open Sans е с една идея по-тесен (по-малко място заемат буквите) и съответно изглежда по-добре. Така че сега Open Sans е навсякъде, освен в заглавните ленти на прозорците - там е Open Sans Condensed. Даже успях Open Sans да го инсталирам и на уиндоус, та да може Мозилата и там да го ползва. Че свикнах на линукските шрифтове и сега уиндоуският ми изглежда адски грозен - направо като повръщня. 

Пфуу голям рев срещу Дебиан и Линукс от Белгиеца голяма хвалба че пуснал крадена телевизия и се бил пазел с pclinuxos

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Бангиеца срещу всичко реве, не само срещу Дебиан. Все на някоя ОС ще ѝ намери кусури.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Като играя ЕТС2 и я подържа минимизирана на алт+таб за повече от 5 мин., после като се върна в играта, флипингът не се включва сам и трябва да рестартирам X сървъра, за да се оправи. На кого трябва да пиша да си оправи простотиите?
Как мога да инсталирам по-стара версия на графичната среда. На Арч, искам канелата да е версия 3.6.7.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
С downgrade, ако версията я има в хранилищата. Иначе намираш сорса и компилираш сам 

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
С downgrade не винаги става. Най-добре от сорс.
А на мен ли ми се струва или писачите на линукс са ъпдейтвали рендерирането на шрифтовете? Никога досега Ното Санс не е изглеждал толкова красиво - даже уиндоуското заглаждане пасти яде пред сегашния изглед на гугълските шрифтове Ното и Опен Санс, макар че Ното изглежда с една идея по-красиво от Опен.
А на мен ли ми се струва или писачите на линукс са ъпдейтвали рендерирането на шрифтовете? Никога досега Ното Санс не е изглеждал толкова красиво - даже уиндоуското заглаждане пасти яде пред сегашния изглед на гугълските шрифтове Ното и Опен Санс, макар че Ното изглежда с една идея по-красиво от Опен.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Иконите на екзетата се появиха едва след като деинсталирах exe-thumbnailer.
Не на всички, де, но все пак има икони.

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Не са. Допреди да махна тъмбнейлъра, ИрфанВю нямаше икона и излизаше като черно квадратче върху панела. А след като махнах въпросния пакет:

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Ем, нещо е омазано при теб. При мен си се показват при Cinnamon само при инсталиран thumbnailer. Е, дървено е доста, защото са с различни размери, някъде става, другаде, не, но работи. При Plasma е все едно си на Windows, уникално добре са се справили 

Noto Sans е направо неузнаваем! Може да се дължи на повечето свободно време покрай карантината

KDE Neon 5.25
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 3 Отговори
- 1355 Преглеждания
-
Последно мнение от Fernando Sucre
нед фев 02, 2025 18:00
-
-
Линукс Минт 22 Канела
от бат-начо » вт юли 02, 2024 16:42 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 16 Отговори
- 4313 Преглеждания
-
Последно мнение от бат-начо
пон сеп 23, 2024 21:01
-
-
-
[инфо] Как да си върнем runlevel 3 в линукс
от Валсо » пет дек 27, 2024 22:53 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 331 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
нед дек 29, 2024 01:17
-
-
-
ScreenRec - програма за запис на екран в Линукс
от beggginer » ср ное 27, 2024 18:11 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 28 Отговори
- 5262 Преглеждания
-
съб дек 14, 2024 20:03
-
-
-
Програма или начин за синхронизиране на линукс с телефон
от Montoya » пон сеп 23, 2024 06:57 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 21 Отговори
- 4645 Преглеждания
-
пет сеп 27, 2024 11:15
-