И се дънеше при компилирането на LinPhone, щото аз съм качил и компилирането в RAM. Тръгни да го инсталираш да видиш кво става

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Не съм го измислил аз, така казват умните глави. Та, чакам сравнение на една и съща игра от терминал и със 7-Zip FM.Валсо написа: ↑нед апр 05, 2020 18:29Едно и също е това, което ти показах на снимките, само че едното е създадено преди 3 дни с терминала (защото тогава последно играх), а другото е създадено преди малко с граф. интерфейс за бозиндоус. Както виждаш размерът си става точно 1 ГБ, независимо дали е с параметър -mx или ултра настройка през граф. интерфейс.
А това, че с повече ядра архивите ставали големи откъде го измисли? Ето ти го с настройка "8/8 threads" и с твоите параметри. Не само, че не стана голямо, ами даже се и сви с около 70 МБ.![]()
![]()
Ни мъ разбра - казах, че устройството получател може да е омазало архива, демек - телефонът ти.
Понякога разликата не е само 17MB, а е доста повече, затова и ползвам графичния вариант. Благодаря за тестаВалсо написа: ↑нед апр 05, 2020 21:01Ето го резултатът. На всеки файл си пише метода на създаване, а съм ги снимал чрез Тотал Командер, понеже само той може да покаже размерите в байтове. След калкулиране излезе, че 7zFM е направил архива с играта със 17.2 мебайта по-малък от този със CLI. Само че на фона на 5.9 ГБ тези 17.2 мегабайта са нищожно малка разлика, за която дори не си струва да чакам архивирането по-дълго, което и ще бъде, ако ползвам графичния интерфейс.![]()
А на тия "умни глави", дето разправят, че с повече ядра файлът ставал по-голям, им кажи да си трошат главите. Мога да ти архивирам до утре каквото кажеш, за да видиш, че това са врели-некипели. Нали именно с всички ядра си правя бекъпа на системата с Clonezilla и ако файловете ставаха по-големи, отдавна щях да съм изоставил мултиядреното архивиране. Т'ва на горната снимка е с 8 ядра компресия и пак е 17 МБ по-малко от терминалния архив!Така че на тия умни глави можеш да спреш да им вярваш.