Явно и ние трябва да започнем да индоктринираме.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Линукс лафче
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Re: Линукс лафче
Аз все си мисля че тия "естествени" монополи които се получиха -Windows при компютрите и Google при телефоните не са никак случайни.Някой има изгода от тая работа ...предполагам правителството на Щатите ,защото не прави нищо за да ги разбие! А там си има доста инструменти в това отношение. Имам чувството че Линукс е оставен за да им е като трън в задника и да не си позволяват много :че както държат пазара току виж го изтърват!
А ние сме на печалба от тази малка свобода 

Последна промяна от larix на чет яну 23, 2020 17:45, променено общо 1 път.
Тамън казах, че сте скучни, но ти донякъде върна интригата, Гугъл ли са проблема сега, те ползват Линукс за всичко, и на служителите им е забранено да ползват уиндоус, но в очите на линуксчията, гугъл е лош монополист, манталитет, кво да се прави, манталитета на партизани скрити в храстите от лошите фашисти.larix написа: ↑чет яну 23, 2020 14:47Аз все си мисля че тия "естествени" монополи които се получиха -Windows при компютрите и Google при телефоните не са никак случайни.Някой има изгода от тая работа ...предполагам правителството на Щатите ,защото не прави нищо за да ги разбие! А там си има доста инструменти в това отношение. Имам чувствуто че Линукс е оставен за да им е като трън в задника и да не си позволяват много :че както държат пазара току виж го изтърват!А ние сме на печалба от тази малка свобода
![]()
Малко като в онзи виц - мен не ме гонят, но все пак се скрих.
https://www.zdnet.com/article/google-mo ... x-desktop/
https://www.forbes.com/2010/06/01/googl ... f0066154c0
Друго имах впредвид...ама карай! 

Партизани и фашисти търси при М$, това че не ползват Лайняндос всъщност е само за тяхно добро и това не означава, че трябва да им се кланяме - това го правите вие на М$. Гугъл си бяха много добре, в началото на Андроид, но промениха и опорочиха собствените си убеждения.u4en написа: ↑чет яну 23, 2020 14:58Тамън казах, че сте скучни, но ти донякъде върна интригата, Гугъл ли са проблема сега, те ползват Линукс за всичко, и на служителите им е забранено да ползват уиндоус, но в очите на линуксчията, гугъл е лош монополист, манталитет, кво да се прави, манталитета на партизани скрити в храстите от лошите фашисти.
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
Точно ти да говориш за кланяне, айде нема нужда, човек който плаща за хардуер и го забранява от биоса понеже религиозните убеждения не му позволяват да го ползваbvbfan написа: ↑чет яну 23, 2020 17:01Партизани и фашисти търси при М$, това че не ползват Лайняндос всъщност е само за тяхно добро и това не означава, че трябва да им се кланяме - това го правите вие на М$. Гугъл си бяха много добре, в началото на Андроид, но промениха и опорочиха собствените си убеждения.u4en написа: ↑чет яну 23, 2020 14:58Тамън казах, че сте скучни, но ти донякъде върна интригата, Гугъл ли са проблема сега, те ползват Линукс за всичко, и на служителите им е забранено да ползват уиндоус, но в очите на линуксчията, гугъл е лош монополист, манталитет, кво да се прави, манталитета на партизани скрити в храстите от лошите фашисти.

Няма нищо религиозно, напълно нормално е, така и така допълните карти са маркетингов трик да лъжат невежи като теб.
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
Значи мен лъжат с допълнителни карти, но ти вадиш от джоба пари и купуваш такава. Аха. ОК

Да сменим темата, ей тва е работа, вижте колко абонати има човека - над 700 000, най-популярния ютубър в България и никога не е правил ревю на Линукс. Слочайнос?

Последна промяна от u4en на чет яну 23, 2020 17:48, променено общо 1 път.
Това е мощен компютър с отлично охлаждане и 16-ядрен процесор. Може да си позволи да сложи Линукс и да изгледа някое клипчеbvbfan написа: ↑чет яну 23, 2020 17:48Парите са мои, мога да си купя каквото искам![]()
По темата
https://invidio.us/watch?v=P2dACq3F_W4

Всъщност на i5-6200U, старият ми лаптоп, си пуска 4К на 60 fps, на новият не се усеща и натоварване.
Като ползваш Лайняндос - как ли пък не - разбирам те.
Просто си заслепен, работят, ама найсе, по-добре работи синият екран.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 3 Отговори
- 1353 Преглеждания
-
Последно мнение от Fernando Sucre
нед фев 02, 2025 18:00
-
-
Линукс Минт 22 Канела
от бат-начо » вт юли 02, 2024 16:42 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 16 Отговори
- 4300 Преглеждания
-
Последно мнение от бат-начо
пон сеп 23, 2024 21:01
-
-
-
[инфо] Как да си върнем runlevel 3 в линукс
от Валсо » пет дек 27, 2024 22:53 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 328 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
нед дек 29, 2024 01:17
-
-
-
ScreenRec - програма за запис на екран в Линукс
от beggginer » ср ное 27, 2024 18:11 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 28 Отговори
- 5252 Преглеждания
-
съб дек 14, 2024 20:03
-
-
-
Програма или начин за синхронизиране на линукс с телефон
от Montoya » пон сеп 23, 2024 06:57 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 21 Отговори
- 4637 Преглеждания
-
пет сеп 27, 2024 11:15
-