Пускай, заявявам интерес

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Пускай, заявявам интерес
Няма да я правя главна, не може всички теми да са главни. Дори разкачих няколко онзи ден
Wine няма нищо общо в случая, това е слой за съвместимост и нищо повече.
Знам, че трябва да си с Intel, не съм го инсталирал и нямам преки впечатленияhunter4o83 написа: ↑чет яну 02, 2020 18:38Някой пробвал ли е Clear Linux OS че аз нещо немога да го инсталирам,дава ми някаква грешка.
Да, по цял ден ги копам, вече се чудя къде да ги слагам
Реших да го пробвам, но на виртуалка. Има някои тънкости, да се подкара, но ще видим крайния резултат по-късноhunter4o83 написа: ↑чет яну 02, 2020 18:38Някой пробвал ли е Clear Linux OS че аз нещо немога да го инсталирам,дава ми някаква грешка.
На мен ми дава грешка не иска да се инсталира.sokoban написа: ↑чет яну 02, 2020 21:37Реших да го пробвам, но на виртуалка. Има някои тънкости, да се подкара, но ще видим крайния резултат по-късноhunter4o83 написа: ↑чет яну 02, 2020 18:38Някой пробвал ли е Clear Linux OS че аз нещо немога да го инсталирам,дава ми някаква грешка.
![]()
Е ,ти голямо обяснение даде. И да иска човек да ти помогне без детайли едва ли...hunter4o83 написа: ↑чет яну 02, 2020 22:02На мен ми дава грешка не иска да се инсталира.sokoban написа: ↑чет яну 02, 2020 21:37Реших да го пробвам, но на виртуалка. Има някои тънкости, да се подкара, но ще видим крайния резултат по-късноhunter4o83 написа: ↑чет яну 02, 2020 18:38Някой пробвал ли е Clear Linux OS че аз нещо немога да го инсталирам,дава ми някаква грешка.
![]()
Сефте....hunter4o83 написа: ↑чет яну 02, 2020 22:04Ако този клип е верен Windows май са копирали Плазмата.
https://www.youtube.com/watch?v=6Thsn4SbGCk