Да попитам каква беше командата , да покаже кога е инсталиран арча
В записките съм си записала тази команда която показва датата на създаване на файловата система, която дата обикновено съвпада с тази на инсталацията.
Но ако арча е връщан от бекъп, тази команда ще ти е безполезна понеже ще ти покаже кога кога арча е върнат от бекъп а не от кога реално е инсталиран.
В записките съм си записала тази команда която показва датата на създаване на файловата система, която дата обикновено съвпада с тази на инсталацията.
Но ако арча е връщан от бекъп, тази команда ще ти е безполезна понеже ще ти покаже кога кога арча е върнат от бекъп а не от кога реално е инсталиран.
Да попитам каква беше командата , да покаже кога е инсталиран арча
Затова командата, която взима инфото от лога на pacman смятам е по-добрата алтернатива кога е била направена първичната инсталация.
Естествено работи само за арч базирани, а tune2fs си е за всички системи.
Грозни ги прави тоя от Feren, но пък самата дистрибуция е много удобна за къстъмизация
Офтопик:
Ники, ползвай Chromium, разкарай тоя тъп Chrome
Хромиума ми се пъне понякога на сайта за онлайн филмите където гледам.
Ми ползвай го само за там, а за всичко друго си ползвай Chromium. Не заслужават и тея боклуци от Google да им се ползва недоклатеният браузър. Това е все едно Windows да ползваш