Егати рекламата на BSD направих ...

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Първото нещо, което направих...Всичко работи през WiFi. А лаптопът е евтин .Тамболианеца написа: ↑нед ное 17, 2019 17:55
Провери дели ти разпознава WiFi на лаптопа преди да инсталираш, WiFi драйвер съвместимостта е ахилесовата пета при БСД-тата
На лаптопът имам Kubuntu 19.10 (изтривам го) и openSUSE Leap 15.1 KDE (остава)Тамболианеца написа: ↑нед ное 17, 2019 18:12Сега единственият ти проблем, който виждам, е колко броя Линукс дистро разновидности да продължаваш да поддържаш.
![]()
Аз се чудя (изненадвам) как така работи на настолния, а то трябва да се четеgermaneca999 написа: ↑нед ное 17, 2019 17:15Сега за проба, току-що използвах флашката с GhostBSD на настолния компютър. Той е с ryzen 5 2600. Не мога да повярвам - всичко работи.
Доста си далеч от истината по всичките ти твърдения, може би е време да си опресниш информацията за развитието на ZFS. FreeBSD с неговия ZFS e сериозно изоставащият и затова се разделя с OpenSolaris/Illumus ZFS се прехвърля на ZoL(ZFS On Linux)ТерминалТора написа: ↑пет ное 29, 2019 16:54A да и още нещо. Ако имаш ZFS пуул, който едновременно ще се ползва от Линукс и FreeBSD, трябва да видиш кои feature-и ги поддържа Линукса и кои не. Иначе може да свършиш с неизползваем от Линукс пуул. Затова все още не се препоръчва ZFS с Линукс. Например ZFS за Линукс,мисля че все още не поддържа трим,което е лошо за SSD-тата.