А мен къде ме забравихте и аз съм дебианец само че фен, а @Валсо да смениш ядеото не е такъв зор за какъвто го изкарваш па и не е нужно ако нямаш нов хардуер
И в другия форум съм го казвал - едни от най-преданите към каузата КDE са Suse.
И въобще, ако държиш много на KDE, Дебиан не е твоето дистро.
А не съм преритал баш за най новото KDE просто гледам тук Можо пуска новини с новости та за тва ми стана интересно дали не може да ги убедим да пускат стабилните версии поне в нестабилните издания на Дебиан или тестовите
Aaх, новостите, мирисът на свежо KDE преди краш и жадувано опиянение
А защо не се присъединиш към Арч/КДЕ, сега!
За в Дебиан можеш да си приготвиш един крив макарон да надничаш през него кога KDE 5.16 ще се появи в experimental репото. А за 5.18 - очаквай следващата петилетка.
Aaх, новостите, мирисът на свежо KDE преди краш и жадувано опиянение
А защо не се присъединиш към Арч/КДЕ, сега!
За в Дебиан можеш да си приготвиш един крив макарон да надничаш през него кога KDE 5.16 ще се появи в experimental репото. А за 5.18 - очаквай следващата петилетка.
Да бе на четни дати да ми се чупи я гръб я системд на нечетни да ми се мърдат дяловетте Но тенкс!
Кат толкова преритам има си виртуалки докери вагранти и не знам си кви щуротии
Само дето и неа Тамбо му се разместиха, пък не е на Arch. GRUB не ми се е чупил никога. Нямам идея що трябва да си измисляш, за да се направиш на готин
Защото ънмаунт означава ънмаунт, а не нещо друго. След това не можеш да го разкараш по никакъв начин освен с рестарт или със стартирането на CDEmu и не можеш да заредиш друго устройство. Не можеш да правиш нищо с него, само си стои там и дразни. Да, не можеш да го ремаунтнеш.
И никой не ходи по никакви директории - маунтвам имиджи с дабъл клик върху тях, нямам идея кой се мъчи да браузва директории и да маунтва, явно ти
Значи КДЕ си остава доказана Бъг ДЕ. Такива проблеми няма в Канелата и не знам някога да е имало.
Ако твоят компютър е файлова кочина и си слагал ИСО-та, където ти падне, в моя всичко е подредено по директории. Понякога ме домързява да браузвам до съответната директория, но пък така знам във всеки един момент къде се намира файлът, който ми трябва.
И що ми обиди машината без причина Всички ISO образи са ми точно в две папки. Отварям, цъкам два пъти и маунтвам. Не браузвам да зареждам имиджи, защото отдавна сме в 21-и век.
И този бъг е регресия, доскоро го нямаше и скоро пак няма да го има. Използвай си недоклатения Cinnamon и цял живот ще си останеш кон с капаци
Явно не правиш разлика между понятията "файлова кочина" и просто "кочина". Знам, че машината ти е издание на НАСА откъм хардуер. Под "файлова кочина" имах предвид това, че вероятно сваляш/слагаш файлове където ти падне без никаква подредба.
Явно не правиш разлика между понятията "файлова кочина" и просто "кочина". Знам, че машината ти е издание на НАСА откъм хардуер. Под "файлова кочина" имах предвид това, че вероятно сваляш/слагаш файлове където ти падне без никаква подредба.
Ти можеш да си предполагаш каквото си искаш, но нямаш нито един аргумент, който да сочи подобно нещо. Принципно съм адски подреден и на моя машина това няма как да се случи. Всичко е прибрано, подредено и категоризирано. Обаче ти реши, че всичко е разхвърляно, щото си маунтвам имиджите с дабъл клик, вместо да се връщам в каменната ера и да браузвам всеки път, когато искам да заредя имидж. Евала
Само дето и неа Тамбо му се разместиха, пък не е на Arch. GRUB не ми се е чупил никога. Нямам идея що трябва да си измисляш, за да се направиш на готин
Имаше и такава тема за счупен ГРЪБ ма на Арч ли беше не се сещам? Не си измислям нищо, всичко което съм писал съм го чел тук