Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Линукс лафче
-
- Пристрастéн
- Регистриран: пет сеп 20, 2019 17:00
Re: Линукс лафче
@ тед
Не е беда, че в Калдата има доста неориентирани или незнаещи хора, беда е че има една безмозъчна единна глутница готова да сръфа всеки, който даже аргументирано каже нещо против Windows.
Не мога вече да да пиша там, но ми би ми било любопитно да питам за мнение как ли е реагирал на тaзи новина лично ултра-тъпака и главатар на уиндоус ултрасите-кратунковци, който поръча да ме изгонят от форума.
Прочетено: 536206 пъти
Не е беда, че в Калдата има доста неориентирани или незнаещи хора, беда е че има една безмозъчна единна глутница готова да сръфа всеки, който даже аргументирано каже нещо против Windows.
Не мога вече да да пиша там, но ми би ми било любопитно да питам за мнение как ли е реагирал на тaзи новина лично ултра-тъпака и главатар на уиндоус ултрасите-кратунковци, който поръча да ме изгонят от форума.
@Тамболианеца
Предполагам, че са ти блокирали IP адреса, но това не ти пречи да влезеш.
Дори да си блокиран по MAC адрес пак можеш да влезеш.
Най лесния начин е да си инсталираш в браузъра един VPN.
Предполагам, че са ти блокирали IP адреса, но това не ти пречи да влезеш.
Дори да си блокиран по MAC адрес пак можеш да влезеш.
Най лесния начин е да си инсталираш в браузъра един VPN.
Изгониха те от там .....майко мила !Не мога вече да да пиша там, но ми би ми било любопитно да питам за мнение как ли е реагирал на тaзи новина лично ултра-тъпака и главатар на уиндоус ултрасите-кратунковци, който поръча да ме изгонят от форума

-
- Пристрастéн
- Регистриран: пет сеп 20, 2019 17:00
@ тед
Не е ниво IP или акаунт, а на ниво гонения за мои мнения - непрекъснато задружно тролене от шепа смотани неуки модератора и кухи легенди по мои постове в продължение на месеци + наказателни точки, че имам аргументирани мнения различни от техните. Така, че под изгонване да се разбира, че ме принудиха да напусна завинаги Калдата. И хич и не съжалявам в интерес на истината - кал-дата се е превърнала в клоака-дата.
Не е ниво IP или акаунт, а на ниво гонения за мои мнения - непрекъснато задружно тролене от шепа смотани неуки модератора и кухи легенди по мои постове в продължение на месеци + наказателни точки, че имам аргументирани мнения различни от техните. Така, че под изгонване да се разбира, че ме принудиха да напусна завинаги Калдата. И хич и не съжалявам в интерес на истината - кал-дата се е превърнала в клоака-дата.
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Аз мога да гарантирам за това! Оня п*дал DarkEdge ме банна до края на годината, защото не му харесва, че наричам нещата с истинските им имена - Боза, Говняндос, Бил Гей(тс). ГовнянДата...Тамболианеца написа: ↑пет окт 04, 2019 20:58има една безмозъчна единна глутница готова да сръфа всеки, който даже аргументирано каже нещо против Windows.

П.С. Ах, сетих се, че имам още един акаунт там.

Последна промяна от Валсо на пет окт 04, 2019 23:03, променено общо 1 път.
Калдата винаги си е бил клоака-дата, не е станал клоака вчера. Само циркаджиите са други.Тамболианеца написа: ↑пет окт 04, 2019 22:02@ тед

Тук модераторски тормоз няма, така че ти пожелавам приятни дни в kaminata.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
То да беше само клоаката... Дата.бг и абв.бг са още по-зле - и потребителите, и модераторите там ги тресе такава комплексарщина, че онези в клоаката са направо невинни душици. Тежкó ти и горкó, ако имаш мнение различно от тяхното и от това на админа/модератора!
Само искам да кажа, че и без да ползвате линкове, а само имена пак им правите реклама, и то натурална.
Предлагам да не ги обсъждаме повече.
Предлагам да не ги обсъждаме повече.
CPU~Dual core AMD Athlon 64 X2 5200+ (-MCP-) speed~2700 MHz (max) Kernel~4.15.0-33-generic x86_64 Up~1 day Mem~4869.6/7976.7MB HDD~2400.5GB(45.8% used) Procs~313 Client~Shell inxi~2.3.56
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Ей т'ва е да си овца! Интересно как никъде по форумите никой не се оплаква от липсващи принтери при Линукс. А при Говняндос винаги има теми за изчезнал/неразпознат хардуер - я телефони, я принтери, я звукови карти, я блутуут...
Вчера следобяд на един човек му инсталирах Анарки Линукс (няма нужда казвам с какъв кеф заличих Говно 10) и в момента, в който системата стартира, моментално откри, че им закачено у-во "3 в 1" (принтер/скенер/копир на HP) и го ползва без да съм му инсталирал никакви драйвъри.
Само не мога да си го обясня защо продължават да го ползват при всички тези и подобни проблеми. Разбирам да бяхме преди 15-20 години, когато линукс едва ли е имал и графична среда... Ама не сме.

Вчера следобяд на един човек му инсталирах Анарки Линукс (няма нужда казвам с какъв кеф заличих Говно 10) и в момента, в който системата стартира, моментално откри, че им закачено у-во "3 в 1" (принтер/скенер/копир на HP) и го ползва без да съм му инсталирал никакви драйвъри.
Само не мога да си го обясня защо продължават да го ползват при всички тези и подобни проблеми. Разбирам да бяхме преди 15-20 години, когато линукс едва ли е имал и графична среда... Ама не сме.
Еми Валсич аз като си смених компютъра 2016та, разбирай дъното и всичко без харда. Тогава имах едно Xubuntu 16.04. Моментално стартира и си разпозна всичко, тръгна си все едно нищо не съм сменял. Тогава тъкмо прохождах в Линкуса и това много ме впечатли. При Уина разбира се трябват гимнастики за да различи дори само процесора.
Да, прав си, ама на мен не ми изглежда това като новина 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 3 Отговори
- 1350 Преглеждания
-
Последно мнение от Fernando Sucre
нед фев 02, 2025 18:00
-
-
Линукс Минт 22 Канела
от бат-начо » вт юли 02, 2024 16:42 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 16 Отговори
- 4282 Преглеждания
-
Последно мнение от бат-начо
пон сеп 23, 2024 21:01
-
-
-
[инфо] Как да си върнем runlevel 3 в линукс
от Валсо » пет дек 27, 2024 22:53 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 326 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
нед дек 29, 2024 01:17
-
-
-
ScreenRec - програма за запис на екран в Линукс
от beggginer » ср ное 27, 2024 18:11 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 28 Отговори
- 5233 Преглеждания
-
съб дек 14, 2024 20:03
-
-
-
Програма или начин за синхронизиране на линукс с телефон
от Montoya » пон сеп 23, 2024 06:57 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 21 Отговори
- 4619 Преглеждания
-
пет сеп 27, 2024 11:15
-