Аз да ти кажа наблегнах на най-видимото, екрана, той не е нищо особено, и с крива резолюция

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Аз да ти кажа наблегнах на най-видимото, екрана, той не е нищо особено, и с крива резолюция
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
Абсолютно те са подреждали чипсета и те самите измислят интерфейса на приложенията
Тоя е луд - заради единия съспенд ще омаже всичкоТамболианеца написа: ↑чет сеп 26, 2019 09:32Един embedded девелопер в непрестанния му поход на разбишкване на Линукс ОС:
https://www.theregister.co.uk/2019/09/2 ... rectories/
![]()
Силно препоръчвам, който разбира английски, има час време, както и някакви по-дълбоки познания за Линукс - да изгледа презентацията от линка в края на статията. Пьотеринг е решил да избуши като възглавница до перушина Линукса.
Тоя ще дръпне дявола за опашката майТамболианеца написа: ↑чет сеп 26, 2019 13:03Силно препоръчвам, който разбира английски, има час време, както и някакви по-дълбоки познания за Линукс - да изгледа презентацията от линка в края на статията. Пьотеринг е решил да избуши като възглавница до перушина Линукса.
Задава се непозната за Линукс нестабилност, неприемственост, недетерминираност и гарантирана лудница - подкрепена и принудително наложена от новата софтуерна Империя на злото Red Hat, че само мазиляк по ядрото от Майкрософт е твърде малко.
Скоро и във всичките другите Линукс дистрибуции.
Даже и в тези, които сега се репчат, че не ползват systemd. Ще ...
Да не бяха показвали това видео. Много лагва този телефон бре. На моят Xiaomi Redmi Note 5 няма никакъв лаг и го взех за 350 лв., а тоя боклук за 700 долара егати лагавите анимации има. Ако моят телефон така лагваше, щеше да се нервирам и да го хвърля в кофата.Mozo написа: ↑пет сеп 27, 2019 11:32Purism показаха Linux телефона Librem 5 в действие (видео):
https://software.kaminata.net/it-novini ... vie-video/
Много си е набутал! Ама МНОГО! Аз моя го взех от ЕМАГ за половината на тези пари - 175 лв., 2-3 месеца след като тази марка навлезе на нашия пазар.