Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Колко лошо може да е ,да ти подарят ушито нещо?
Колко лошо може да е ,да ти подарят ушито нещо?
Да речем повече от половин метър гоблн и после още един,но след дни отвлемето на обещанието с думите,че подарък не се връщал.Подаръка е от гена ,която е мила пред вратата ти преди години,а живее много далече от теб,ти си я видял и сте се скарали,а съпругът й е поискал хляб от дома.Всичко секна тогава.
Жт подаръка насам всичко куца,ходи на мамограф,съхне и гние от синуси.
Едни казват да го изхвърлиш на течаща вода,други да го закопаеш.
До го подариш ли на някоя инстанция?
Прочетено: 244 пъти
Жт подаръка насам всичко куца,ходи на мамограф,съхне и гние от синуси.
Едни казват да го изхвърлиш на течаща вода,други да го закопаеш.
До го подариш ли на някоя инстанция?
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
-
- Спамер
- Регистриран: нед юли 27, 2008 22:35
Re: Колко лошо може да е ,да ти подарят ушито нещо?
А такива като мен казват, че само този който вярва си пати от бабини деветини. И знаеш ли защо? Виж третия закон на Нютон и ще разбереш. 

"Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
Ааааа ама аз вярвам в рая,а за тея дето правят бабините и са подарили "принцеса Сиси"-тази дето първото и детенце починало,а аз съм от тея дето нявга ще имат внуче,то си е за страх,та казват че тия дето правят се връщало на внучетата.Та тази жена едното й внуче е без клепачи,а друго има зесигнат нерв и си върти постоянно главичкита,иначе аз много го обичам и ми е жал.angelche написа:А такива като мен казват, че само този който вярва си пати от бабини деветини. И знаеш ли защо? Виж третия закон на Нютон и ще разбереш.
Въздържам се от внушения и от месеци насам преди да подарят и втория с чадърчето,показах че онзи съм го смачкала.Показах силата си,но преди това го напръсках с Кипряновите молитви.
Бабини деветини или не , но има бая неща дето са си истина .
Изгори го и прахта хвърли в течаща вода .
Изгори го и прахта хвърли в течаща вода .
-
- Спамер
Трябва ви отделен раздел за вещерство.

"Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
Не е лошо , като идея ! Ако искате и за гледане на карти , и нещо друго ...! 

На мен магии не ми се падат че ми правят,но една жена от Орландовци ги прави и излиза на картите.Тя познава всички от крематориума и си пие кафето с работниците,а синът и всеки ден си идва с торбичка пълна от там.Та по-добре да изгориме везаните картини,за да остане само едно съмнение,и господ да ни прости..За да се разбере,това ще да е начинът.
За любознателните,давам един извод.Значи като си купуваме нещо шито,то ние си го плащаме.А подаръкът може да е с користна цел,особено ако струва поне 1000 лева и се предполага ,че такава ценност никога няма да се изхвърли.Е след такъв подарък ако загубиш от имот поне 25 хиляди лева,ако не е показно ,че не е на хубаво,друго немога да добавя..
За любознателните,давам един извод.Значи като си купуваме нещо шито,то ние си го плащаме.А подаръкът може да е с користна цел,особено ако струва поне 1000 лева и се предполага ,че такава ценност никога няма да се изхвърли.Е след такъв подарък ако загубиш от имот поне 25 хиляди лева,ако не е показно ,че не е на хубаво,друго немога да добавя..
-
- Спамер
Продай го!kakavida написа:На мен магии не ми се падат че ми правят,но една жена от Орландовци ги прави и излиза на картите.Тя познава всички от крематориума и си пие кафето с работниците,а синът и всеки ден си идва с торбичка пълна от там.Та по-добре да изгориме везаните картини,за да остане само едно съмнение,и господ да ни прости..За да се разбере,това ще да е начинът.

Как ме разкандирсваш ангелче,тъкмо си мислех да ги метна в двора на къщата на духовете
Па ни лук яла ,ни и мирисала....Даже и един часовник ша купя,за да е в бонус като се засилвам с метането,че вече и на мен ми писна 

Аз бих го кръстил с друга дума, ама няма да казвам с каква, че ще има маса народ обидени тук.angelche написа:Трябва ви отделен раздел за вещерство.![]()
![]()

Аз пък мисля да ги откупя с 10 лева,за да не е подарено и да спре внушението 

Да не би да имаш предвид тоалетна хартия "Сиси"?kakavida написа:и са подарили "принцеса Сиси"

- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Нямаш ли някоя позната да ги внесе тайно в парламента, в някой съд/прокуратура, или в данъчните ?
Ний тука сички парле ву франсе

- drumata
- Черногледец Храбър
- Регистриран: пон апр 06, 2009 18:47
- Контакти:
Няма да стане. В гоблена изработващият го си втъкава всички болести, ядове, злини... Продай или изхвърли, даже изгори!kakavida написа:Аз пък мисля да ги откупя с 10 лева,за да не е подарено и да спре внушението
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Или ако нямаш скрупули да го предадеш на друг, го дай но да е взето от ръка. 

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 3 Отговори
- 105 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет фев 28, 2025 00:28
-
-
Защо златото поскъпва и колко още може да скочи цената
от Mozo » вт окт 01, 2024 13:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 99 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт окт 01, 2024 13:07
-
-
-
Изненадваща прогноза: ето колко процента от работните места може да заеме AI до 10 години
от Mozo » пет окт 04, 2024 15:25 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 81 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет окт 04, 2024 15:25
-
-
-
Колко ще ни струва скъпата ключалка на вратата, която може да предотврати кражби през летните отпуски
от Mozo » съб авг 03, 2024 13:02 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 49 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
съб авг 03, 2024 13:02
-
-
-
Украинското разузнаване обяви колко севернокорейци са в Курск и колко от тях са специални сили
от Mozo » ср окт 30, 2024 12:16 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 143 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср окт 30, 2024 12:16
-