Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Проблем с рутера TP link

feed Процесор, дънна платка, видео карта, RAM памет, захранващ блок, твърд диск, компютърна кутия.
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Re: Проблем с рутера TP link

Мнение от Tsurugi »

Васил Антонов написа:смених паролата вчера сложих по трудна до преди малко нямаше проблем но щом тоя от долния етаж се върна с колата и сигналът пак почна да изчезва :???:
мирише ми на саботаж :tard:
Рутера ми е TL-WR740N
Аз ползвам такъв, препрошит е, но това е друга тема. Отвори настройките и смени канала и честотата на опресняване на радиомаяка.
Прочетено: 1260 пъти

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
beggginer
Доктор
Доктор
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от beggginer »

Tsurugi написа:
Васил Антонов написа:смених паролата вчера сложих по трудна до преди малко нямаше проблем но щом тоя от долния етаж се върна с колата и сигналът пак почна да изчезва :???:
Рутера ми е TL-WR740N
Аз ползвам такъв, препрошит е, но това е друга тема. Отвори настройките и смени канала и честотата на опресняване на радиомаяка.
Няма нужда да сменяш нищо Васе.

Някои устройства просто точат интернет повече и са приоритизирани, например Xbox, а ако сте на един доставчик, обемът интернет който се доставя до суйча (от суйчер(sweatshirt)) е ограничен между вас двамата и затова така става.

Поздрави,

Тоя с колата
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа:
съб яну 21, 2023 12:28
Знам какво правя.
Потребителски аватар
NX-01
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: вт яну 30, 2018 03:52

Мнение от NX-01 »

Diananet написа:
NX-01 написа:Разбиват я, за съжаление...
WPA2 ли?
На стария беше такъв протокол, на сегашния нямам идея какъв е.
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Tsurugi написа:.. Скриването на мрежата е кофти практика по една камара причини, които ме мързи да изброявам, но така е дори по-лесно, а да не говорим че има и странични негативни последици :evil3: Изображение
Като те отмързи би ли споделил, интересна ми е темата. Не че има чак такива хакери покрай мен, пък и да влязат в мрежата ми, ще е за тяхно успокоение, че могат да влязат. Това не е преди 15 години да се плащат 300 мб интернет и да си ги коткаме, че мое да не стигнат до края на месеца. Интернет с лопата да го ринеш сега
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

beggginer написа:
Tsurugi написа:
Рутера ми е TL-WR740N

Някои устройства просто точат интернет повече и са приоритизирани, например Xbox, а ако сте на един доставчик, обемът интернет който се доставя до суйча (от суйчер(sweatshirt)) е ограничен между вас двамата и затова така става.

Поздрави,

Тоя с колата
Мда, това "суйч" е много модерно :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

beggginer написа:
Tsurugi написа:
Рутера ми е TL-WR740N

Това е друга възможна причина с маймуните на клона, хубаво че я споменаваш, но също така не предлагаш решение. Стана въпрос за някаква антена, ако тази антена е мощна и бичи в същия честотен диапазон, а още повече във входа има двадесет рутера работещи на шести канал, дали трябва да обяснявам какво се случва с безжичната свързаност от интерференциите...
Montoya написа:
Tsurugi написа:.. Скриването на мрежата е кофти практика по една камара причини, които ме мързи да изброявам, но така е дори по-лесно, а да не говорим че има и странични негативни последици :evil3: Изображение
Като те отмързи би ли споделил, интересна ми е темата. Не че има чак такива хакери покрай мен, пък и да влязат в мрежата ми, ще е за тяхно успокоение, че могат да влязат. Това не е преди 15 години да се плащат 300 мб интернет и да си ги коткаме, че мое да не стигнат до края на месеца. Интернет с лопата да го ринеш сега
Такива неща никога няма да напиша в тема открита за всеобщ достъп. Няма да давам уроци на разни мизерници за да правят мизерии на хората. Но това което ти казвам е така, приеми го като съкровищен бон гарантиран от държавата.

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Tsurugi написа:Стана въпрос за някаква антена, ако тази антена е мощна и бичи в същия честотен диапазон
Tsurugi написа:Такива неща никога няма да напиша в тема открита за всеобщ достъп. Няма да давам уроци на разни мизерници за да правят мизерии на хората. Но това което ти казвам е така, приеми го като съкровищен бон гарантиран от държавата.
Приемам го PDT_Love_18 :съгласен:
Аз предполагам, че този е радио любител и си е монтирал антена да се свързва с извънземните примерно, но пък радио любителските антени са на къси вълни обикновено и май не са на тия честоти :-k
Нали в последно време се въртя покрай такива пичове, все антени са им в главата, повечето от тях са бивши военни, предимно свързочници.
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
beggginer
Доктор
Доктор
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от beggginer »

Не са радио антени хаха, точно за ловене на WiFi са.
Tsurugi написа:Това е друга възможна причина с маймуните на клона, хубаво че я споменаваш, но също така не предлагаш решение. Стана въпрос за някаква антена, ако тази антена е мощна и бичи в същия честотен диапазон, а още повече във входа има двадесет рутера работещи на шести канал, дали трябва да обяснявам какво се случва с безжичната свързаност от интерференциите...
Решението е режеш клона и всички заедно падате от дървото. :angel4:

Навремето в моя блок в Люлин, пияниците от входа така решаваха проблема. Като интернета започне да ги дразни, отиват до козирката на първия етаж и изскубват switch-a :evil4:
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа:
съб яну 21, 2023 12:28
Знам какво правя.
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср фев 25, 2015 12:53

Мнение от Васил Антонов »

На вас ви е смешно ама аз вече не мога да вляза във форума като режим на тока стана 1 ч има един ч няма :sad:
Човек е мярката за всички неща.
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Да виждаш да се смея?! Прочете ли изобщо нещо от нещата, които съм написал и публикувал по-горе?

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
germaneca999
Дарител
Дарител
Регистриран: чет фев 01, 2018 16:34

Мнение от germaneca999 »

Здравейте от мен! Аз съм най- неразбиращ от участниците в темата, но ще споделя при мен какъв беше случая. Имам същият рутер и преди около 1 година имах същия проблем. Обадих се на оператора (понеже рутера е техен) и след консултация между техниците ми казаха, че драйверите са стари и ги преконфигурираха. От тогава не съм имал проблем !!! Да се надявам, че съм бил полезен. O:)
Оптимистът вижда възможност във всяка трудност.
Човекът се учи, но не се развива. Само ученикът се развива.
Свободен е този, който не е оковал собствения си мироглед с чужди идеи!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Нещо са те излъгали, какви драйвъри за рутера :razz:
Изображение
Потребителски аватар
germaneca999
Дарител
Дарител
Регистриран: чет фев 01, 2018 16:34

Мнение от germaneca999 »

Еми така ми обясниха и настройките ги направиха дистанционно през teamviewer (тогава бях с Уин)! :-k :roll:
Сигурно са ме пуснали по ски пистата :toothy10: , но факт е, че не съм имал проблем от тогава
Оптимистът вижда възможност във всяка трудност.
Човекът се учи, но не се развива. Само ученикът се развива.
Свободен е този, който не е оковал собствения си мироглед с чужди идеи!
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Водачи на маршрутка... Т'ва е некъв виц :headbang: ИзображениеИзображениеИзображение

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Едва ли са му сменили фърмуера на рутера, по скоро са се заиграли с драйверите на мрежовата карта евентуално или просто са отпушили нещо по мрежата :lol:
AsusVivoBook17
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Хардуер”