Трус с магнитуд 6,3 по скалата на Рихтер е имало в Турция. Това става ясно от данни на Националния Институт по Геофизика, Геодезия и География към БАН.
Трусът е бил в 12:49 ч. местно време на дълбочина от 6 км. Последван е от два вторични труса. 4,5 по Рихтер в 12:59 ч. и 5,5 в 13:02 ч.
Друг трус с магнитуд 3,9 е регистрирано в близост до град Силиври в окръг Истанбул. Земетресението е станало в 12:13 ч. на дълбочина от 6,99 километра, като епицентърът му е бил във водите на Мраморно море край град Силиври.
Земетресението е усетено в София, Бургас, Благоевград, Шумен, Русе, Свиленград, Ямбол, Пазарджик, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Варна, Пловдив, Плевен, Видин, Разград и Нова Загора.
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/20369231
Прочетено: 29 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Земетресение от 6,3 в Турция, усети се в цяла България
Re: Земетресение от 6,3 в Турция, усети се в цяла България
Това не го усетих хич.
Обаче първото земетресение което усетих през моя живот бая ми изкара акъла. Бех млад и спортувах, правя си лицеви опори в хола, сядам на дивана уморен и доволен, и гледам - полюлея се клати. Викам си - бая съм се претоварил... Обаче по едно време чашите в секцията взеха да звънят... и аз се усетих. Като куршум се изстрелях от седмия етаж надолу, стъпалата ги вземах със скокове и долу вече, сърцето ми ще изкочи... Посъбрахме се бая комшии долу тогава, единия беше по хавлия, къпал се човека ...
Обаче първото земетресение което усетих през моя живот бая ми изкара акъла. Бех млад и спортувах, правя си лицеви опори в хола, сядам на дивана уморен и доволен, и гледам - полюлея се клати. Викам си - бая съм се претоварил... Обаче по едно време чашите в секцията взеха да звънят... и аз се усетих. Като куршум се изстрелях от седмия етаж надолу, стъпалата ги вземах със скокове и долу вече, сърцето ми ще изкочи... Посъбрахме се бая комшии долу тогава, единия беше по хавлия, къпал се човека ...

Селски, Начо Селски.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Земетресение от 6,3 в Турция, усети се в цяла България
Винаги си стоя вътре. По време на трус не е никак добре да си на стълбище. И за това не го усетих 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Предколедно? Фирми правят масови съкращения в цяла България
от Mozo » ср дек 11, 2024 13:00 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 44 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср дек 11, 2024 13:00
-
-
- 1 Отговори
- 16 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет май 01, 2025 12:46
-
-
Заради хаоса по границите ни: Турция и Гърция търсят коридор, с който да заобикалят България
от Mozo » вт сеп 03, 2024 15:33 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 70 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт сеп 03, 2024 15:33
-
-
-
Второ земетресение край София за по-малко от 24 часа
от Mozo » чет окт 31, 2024 12:58 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 43 Преглеждания
-