С AUSTRAL хората от Renault искат не само да заменят Kadjar, но и с шик, по-висококачествени материали и модерна техника да спечелят нови клиенти. Което има шансове да се случи.
Интериорът на автомобила е приятен и модерен, разкрасен от дървени апликации, а голямата поставка в централната конзола се завърта като люнет на часовник. Тя служи и като опора за OpenR дисплея, който с диаметър от 12 инча е сравнително голям. На заден план от двата дигитални екрана – директно пред водача има 12-инчов дисплей, който изобразява Google Automotive Services, тоест инфотейнмънт системата управлява мобилните функции, навигацията и възпроизвеждането на музика. Това се случва много добре на дисплея с висока разделителна способност, разбираема е и системата за гласови команди.
https://autobild.bg/renault-austral-e-t ... %81%D1%82/
Прочетено: 97 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Renault Austral E-Tech Full Hybrid (ТЕСТ)
Renault Austral E-Tech Full Hybrid (ТЕСТ)
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Re: Renault Austral E-Tech Full Hybrid (ТЕСТ)
Като дамгосано е.
Обаче повече ме дразни тренда с дългите огромни стопове при повечето нови модели и марки. Разсейващо е, вади очи, дразнещо е, разбирам да са само за мъгла, а то постоянно някви ярки ледове светят и мигат отзад, като неадекватната коледна украса на съседа срещу теб в отсрещния блок.

Re: Renault Austral E-Tech Full Hybrid (ТЕСТ)
На мен ми харесва. Знам за два в нашия провинциален град. Събира погледи, факт. Двигателите са съвместна разработка с Мерцедес; материали и технологии – много добри на сравнително добри за класа си цени.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 1 Отговори
- 59 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
нед май 19, 2024 00:05
-