Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Интернет гърми с това видео: Чарли Чаплин като Кубрат Пулев?

Видео, аудио, картинки в света на майтапите.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Интернет гърми с това видео: Чарли Чаплин като Кубрат Пулев?

Мнение от шони »

Боксова сцена от класическия филм на Чарли Чаплин "Светлините на града" обиколи българското интернет пространство след паметната среща на Кубрат Пулев със световния шампион Владимир Кличко. Във лентата героят на Чарли Чаплин е нокаутиран с ляво кроше в петия рунд, а някои потребители веднага намериха прилика между неговата игра и тази на Кобрата. Какво мислите?/actualno.com

Прочетено: 271 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Интернет гърми с това видео: Чарли Чаплин като Кубрат Пулев?

Мнение от Mozo »

Всички сме гледали тази феноменална класика :toothy10: :toothy10: :toothy10: Просто е уникално :clap: :clap: :clap:
Изображение
golgel
Ветеран
Ветеран
Регистриран: съб яну 08, 2011 20:17

Мнение от golgel »

Моето мнение е следното: подигравки не са уместни по много причини , но има и редица условности при такива двубои . Ами това е свхръх тежка и един по точен удар на Кубрат би изпратил Кличко на пода . Така и във футбола има ситуации, подобни на конфузната среща с Малта , ама топката е кръгла и се търкаля ха на ляво, ха на дясно и не "вляя" . Та не бива да се прави извод от един мач. Сравнението с Чаплин е подигравка не само с Кубрат Пулев, но и с националните ни ценности. Кой както иска така да ги разбира.
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Сравнението с К. Пулев е неуместно :съгласен: , но пък фрагментът от филма с гениалния Чаплин, си го бива. :)
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Аз не правя никакви паралели, най-малкото, защото хич, ама хич не ме интересува нито Кличко, нито Пулев, дори не съм ги и гледал. Харесва ми клипчето и винаги ми е харесвало :thumbright:
Изображение
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Естествено, никой никого не цитира. :thumbright:
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Забавни клипове и картинки”