Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Проблем

Споделен проблем - половин проблем.
crazy
Регистриран
Регистриран: ср апр 30, 2008 11:11

Проблем

Мнение от crazy »

Значи не знам това дали е проблем, но според мен е. И за това искам да ви питам за вашето мнение. Проблема е следният. Мъж съм. Има едни мъжки неща който мъжете правят когато са сами. Проблема при мен е че тогава ми е много по - хубаво ако съм се облякал във женски дрехи, прашки и някакви готини чорапки. Също да нося и дамски часовници или гривни/пръстени. Много обичам да свършвам върху прашки. Нормално ли е според вас това?
Прочетено: 979 пъти
bono
Доктор
Доктор
Регистриран: нед авг 19, 2007 10:29
Контакти:

Re: Проблем

Мнение от bono »

Ми.... от къде да знам пич :shock: не съм се замислял върху тези неща, мен ме кефи да ги свалям тези женски дрешки. но пък щом те кефи... давай, важното е на теб да ти доставя удоволствие ;)
One love! One life! When it's one need! In the night! One love!
Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член
Регистриран: ср юли 04, 2007 08:43

Мнение от liyah01 »

Първо, според мен тук има няколко проблема - ти кажи, според теб, кой е той, аз само ще ги напиша.
Грубо казано (не се обиждай, моля те!):
1 - ти си гей (въпреки че това аз го изключвам, но е напълно възможно иии все пак не мисля)
2 - нямаш си приятелка (тогава вече това, което правиш се оправдава моментално...поне аз го отписвам като проблем)
3 - както си и нямаш приятелка, така и не си бил с такава, или то поне не си спал с момиче досега (нормално е, да те възбуждат в такъв случай такива неща, и то много)
4 - имаш просто нужда от момиче, което да свърши всичките тези неща вместо теб, така че да приемем, че си имаш вече "човек в живота си", то тогава сподели с нея и тя, ако те разбере, ще направи така, че вместо ти да правиш тези неща, много по-добре ще ти бъде, както казва Боно - ти да й ги сваляш или още по-хубаво да гледаш как тя го прави ;) ...
Потребителски аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола
Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21

Мнение от Ми_ми »

crazy написа:Значи не знам това дали е проблем, но според мен е. И за това искам да ви питам за вашето мнение. Проблема е следният. Мъж съм. Има едни мъжки неща който мъжете правят когато са сами. Проблема при мен е че тогава ми е много по - хубаво ако съм се облякал във женски дрехи, прашки и някакви готини чорапки. Също да нося и дамски часовници или гривни/пръстени. Много обичам да свършвам върху прашки. Нормално ли е според вас това?
Нека да не дефинираме "нормално или не" е това което на теб ти носи удоволствие, а просто да си разсъждаваме. Дали е нормално или не, няма как да го определим, защото тогава бихме били академици по психология, психоанализа и Фройд би ни завидял ;) .
Ако това ти носи удоволствие, когато си сам защо да не го правиш?! Аз лично не виждам причина. Защо искаш да квалифицираш желанията си, те пречат ли на някого? :)

" Заговори, че да те видя." - Сократ

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Мими, напълно съм съгласен с теб ;) .
Лия, какво общото беше тук с гейовете?
Изображение
Потребителски аватар
pasinet
Лъч усмивка
Лъч усмивка
Регистриран: пон апр 14, 2008 18:47
Контакти:

Мнение от pasinet »

Да носиш прашки и да свършваш върху прашки са две различни неща. ;)
Първото не се практикува масово от мъжете, второто е по-разпространето.
Ама ти защо търсиш одобрение от други за неща, които си те кефят? Ако ти кажат, че не е нормално ще спре ли да ти харесва? :-k
Няма нито едно напълно грешно нещо на този свят - дори един спрял часовник е верен два пъти в денонощието.
bono
Доктор
Доктор
Контакти:

Мнение от bono »

pasinet написа:Да носиш прашки и да свършваш върху прашки са две различни неща. ;)
е значи съм изостанал :roll:
Потребителски аватар
pasinet
Лъч усмивка
Лъч усмивка
Регистриран: пон апр 14, 2008 18:47
Контакти:

Мнение от pasinet »

bono написа:
pasinet написа:Да носиш прашки и да свършваш върху прашки са две различни неща. ;)
За втори път те хващам да изоставаш. :mrgreen:
По въпроса с виртуалния секс има ли вече някакъв напредък? :toothy10:
Няма нито едно напълно грешно нещо на този свят - дори един спрял часовник е верен два пъти в денонощието.
Потребителски аватар
mitashki1975
Академик
Академик
Регистриран: ср яну 02, 2008 19:07

Мнение от mitashki1975 »

crazy написа:Значи не знам това дали е проблем, но според мен е. И за това искам да ви питам за вашето мнение. Проблема е следният. Мъж съм. Има едни мъжки неща който мъжете правят когато са сами. Проблема при мен е че тогава ми е много по - хубаво ако съм се облякал във женски дрехи, прашки и някакви готини чорапки. Също да нося и дамски часовници или гривни/пръстени. Много обичам да свършвам върху прашки. Нормално ли е според вас това?
Според мен не е нормално ,това да обличаш дамски дрехи 8-[ ,но щом те кефи така .И аз мисля ,че е проблем.
Ако искаме да променим постъпките в живота си,трябва да променим физическото и психическото си състояние,като го изчистим и преустроим.
Изображение
Ivan0v
Машина
Машина
Регистриран: съб дек 15, 2007 17:48

Мнение от Ivan0v »

НЕ !Мъж + жена е нормалното.
bono
Доктор
Доктор
Контакти:

Мнение от bono »

pasinet написа:
bono написа:
За втори път те хващам да изоставаш. :mrgreen:
По въпроса с виртуалния секс има ли вече някакъв напредък? :toothy10:
Офтопик:
мне още си търся учителка която да ме открехне :mrgreen:
абе щом си го кефи човека да си носи женски дрехи. всеки има правото да бъде какъвто иска, дали ще бъде лява китка или дясна китка той е човек и най-вече личност.
пич според мен много хора няма да те разберат, но това си е твоя живот и щом те прави щастлив давай напред. не се съобразявай с това кое е морално кое не - ще си останеш нещастен
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Подчертавам за втори път, че меката китка и въпросната ситуация нямат нищо общо :wave: .
Изображение
bono
Доктор
Доктор
Контакти:

Мнение от bono »

Mozo написа:Подчертавам за втори път, че меката китка и въпросната ситуация нямат нищо общо :wave: .
абе чета и чета и пак си чета поста мека китка не съм казвал :p
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Обобщавам - дясна или лява :p . Просто искам да кажа, че сексуалната ориентация в случая, няма нищо общо ;) .
Изображение
bono
Доктор
Доктор
Контакти:

Мнение от bono »

Mozo написа:Обобщавам - дясна или лява :p . Просто искам да кажа, че сексуалната ориентация в случая, няма нищо общо ;) .
съгласен съм, затова и посочих дясна и лява, кефи го човека, няма нищо лошо ;)
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”