Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Проблем при флаш игрите!
Проблем при флаш игрите!
До Администратора,
При направена игра от мен след приключването и ме изхвърля от сървъра и не ми дава възможност да запиша резултата, става въпрос за играта "Bitmap Turret Defenice 2" продължителността на играта ми беше около 3 часа без да спирам и постигнати - 202293 точки. На тази игра за втори път ми показва това съобщение, че не съм влезнал в профила си, но това не е за първи път и друг път ми се е случвало на други игри. Направих и снимка на резултата!
Моля вземете мерки за да не се получават такива грешки.
Багодаря предварително.
Прочетено: 782 пъти
При направена игра от мен след приключването и ме изхвърля от сървъра и не ми дава възможност да запиша резултата, става въпрос за играта "Bitmap Turret Defenice 2" продължителността на играта ми беше около 3 часа без да спирам и постигнати - 202293 точки. На тази игра за втори път ми показва това съобщение, че не съм влезнал в профила си, но това не е за първи път и друг път ми се е случвало на други игри. Направих и снимка на резултата!
Моля вземете мерки за да не се получават такива грешки.
Багодаря предварително.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Проблем при флаш игрите!
Този "проблем" е описван нееднократно и е обяснявано как да се избегне. Просто при всяка нова игра давай рефреш, вместо back и никога няма да имаш подобна случка 

И рефреш давам проблема си остава изписва ми да си влезна в профила и не дава да се запише постигнатия резултат.
Но благодаря за отговора и лека вечер от мен.
Но благодаря за отговора и лека вечер от мен.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Рефреш преди всяка нова игра. Гарантирам ти, че няма да имаш проблем, защото и аз играя и имам наблюдение 

Mozo, голям смях падна, правя рефреш на сайта преди да пусна горецитираната игра и.... познай от 10.00 -16.38ч. играя и когато приключих с 240568т. - смяхххх, пак ме изхвърли от сайта и пише че не съм логнат. Оправете си сайта, защото ми писна за пореден път да не ми зачита резултата и то не само на таз игра а и на други.
Предварително, Благодаря за разбирането!
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Щом рефрешът не ти е помогнал явно проблемът е при теб. От хиляди потребители само при теб се получава. Майка ми също всеки ден играе от повече от година и не е казала да има проблем. Пробвай от друго РС или от друга ОС. Да не се обвиняваме без да са открити първопричините
.

Това винаги ли се получава, на всички игри ли се получава, при играене по-кратко време получава ли се?vencov написа:... пак ме изхвърли от сайта и пише че не съм логнат...
Това, че ти пише, че не си логнат е, защото поради някаква причина браузърът ти не приема или не разпознава cookies, изпращани от дадения сайт. И на мен ми се е случвало, макар и не тук, а в дата.бг. Ако си с мозила задай й настройка винаги да приема и съхранява cookies. Преди да го направиш може да й "кажеш" да изтрие наличните и така да се получи нещо като рефреш на cookies. Имаше и една настройка за отделни сайтове, но ся и да ме убиеш не помня къде беше. В нея можеше да си настроиш поведението на браузера спрямо cookies, които идват от всеки сайт.vencov написа:Mozo, голям смях падна, правя рефреш на сайта преди да пусна горецитираната игра и.... познай от 10.00 -16.38ч. играя и когато приключих с 240568т. - смяхххх, пак ме изхвърли от сайта и пише че не съм логнат. Оправете си сайта, защото ми писна за пореден път да не ми зачита резултата и то не само на таз игра а и на други.
Обаче ако си с ИЕ или друг браузер - за там вече идея си нямам.
Оххх, нямам думи....:Х
Влизам в сайта от два различни копма от две различни места, когато го пишеш сигурен ли си че в мен е проблема?... а не в сайта Ви!
И от двете места, играя ли продължително време дадена игра не ми дава да запиша резултата понеже "вече ме е изхвърлил съвъра" и иска да влезна на ново.... няма рефреш няма нащо все така се получава, затова играя по бързи игри за по малко време за да има резултат, а да не говорим, че това е много изнервящо в този случай. Това е от мен, пробвал съм всякакви варианти, това което го пиша се случва.
Влизам в сайта от два различни копма от две различни места, когато го пишеш сигурен ли си че в мен е проблема?... а не в сайта Ви!
И от двете места, играя ли продължително време дадена игра не ми дава да запиша резултата понеже "вече ме е изхвърлил съвъра" и иска да влезна на ново.... няма рефреш няма нащо все така се получава, затова играя по бързи игри за по малко време за да има резултат, а да не говорим, че това е много изнервящо в този случай. Това е от мен, пробвал съм всякакви варианти, това което го пиша се случва.
и още нещо защо не може да се качват снимки в сайта като формати ../.bmp, .jpg/
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Значи просто изтича сесията и затова става така. За 30-40 мин. няма проблем, но явно при по-голяма продължителност има.
Ограничени са картинки и .rar - ове. .rar е позволено само в раздела с рефератите. Просто нямаме ресурс и място за други файлове, защото те си остават завинаги като ги прикачиш, а за това трябва място.
Ограничени са картинки и .rar - ове. .rar е позволено само в раздела с рефератите. Просто нямаме ресурс и място за други файлове, защото те си остават завинаги като ги прикачиш, а за това трябва място.

Mozo написа:Значи просто изтича сесията и затова става така. За 30-40 мин. няма проблем, но явно при по-голяма продължителност има.
В дадения случай, на посочената игра за постигане на добър резултат са необходими мининум 3 часа, как на дадени потребители им позволява, а на други не. По време на игра друго в сайта не може да се прави...
Предполагам, че и други потребители имат същия проблем и е добре да се обърне внимание на това, а до тогава /до отстраняване на проблема/Mozo написа:Съжалявам, не аз съм писал FF и phpBB3

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Проблем с емотиконите
от Валсо » вт май 13, 2025 13:21 » в Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net - 3 Отговори
- 130 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт май 13, 2025 18:01
-
-
-
Проблем с вгадената клавиатура
от Shaker » пон фев 17, 2025 11:34 » в Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net - 14 Отговори
- 523 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
вт май 13, 2025 16:23
-
-
-
Странен проблем с шорткътите под Plasma
от cprog » пон авг 26, 2024 08:13 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 11 Отговори
- 493 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт авг 27, 2024 15:05
-
-
- 60 Отговори
- 2187 Преглеждания
-
Последно мнение от xUbuntu
пет дек 06, 2024 04:19