Аз друго не мога да разбера - тези екземпляри, които хейтят по Linux и са фенове на Windows. Трябва да си доста тъп, за да имаш подобно поведение и да не си даваш сметка въобще за какво става въпрос

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Все едно чета sportal.
В офиса има един сандък с инсталиран Win 7 още от 2012-та. Ползва се за тестове и досега не се е преродил сам в Win 10, въпреки че постоянно е включен в нета и ъпдейтван непрекъснато (скоро ще спре и това, че почти свърши поддръжката).
Според мен голяма част от тези, които хейтят Линукс не са го ползвали или са чули това и онова за тази ОС. Ако щеш дори ги е "страх" да пробват нещо друго или нямат нужните познания. Гроздето е кисело. Така, че не можем да ги обвиняваме. Феновете на Windows, а със сигурност има такива, в чистата им форма надали ще са толкова агресивни към другите ОС. Все пак какво ти ползваш най-добрата ОС, какво ти пука там, че някой друг ползва нещо друго.Mozo написа: ↑съб дек 28, 2019 13:40Да, няма нищо лошо, когато човек е изплувал от блатото да се поздрави и да се почувства добре![]()
Аз друго не мога да разбера - тези екземпляри, които хейтят по Linux и са фенове на Windows. Трябва да си доста тъп, за да имаш подобно поведение и да не си даваш сметка въобще за какво става въпрос![]()
Не са платени, индокринирани са. Ти си нямаш на идея какъв саме наричали, че използвам Linux, то не беше циганин, не беше беден, не беше чудо, с няма такава злоба... Дори са ме питали съвсем искрено - ти що се мъчиш с тоя Linuxuser12 написа: ↑нед дек 29, 2019 10:00Според мен голяма част от тези, които хейтят Линукс не са го ползвали или са чули това и онова за тази ОС. Ако щеш дори ги е "страх" да пробват нещо друго или нямат нужните познания. Гроздето е кисело. Така, че не можем да ги обвиняваме. Феновете на Windows, а със сигурност има такива, в чистата им форма надали ще са толкова агресивни към другите ОС. Все пак какво ти ползваш най-добрата ОС, какво ти пука там, че някой друг ползва нещо друго.Mozo написа: ↑съб дек 28, 2019 13:40Да, няма нищо лошо, когато човек е изплувал от блатото да се поздрави и да се почувства добре![]()
Аз друго не мога да разбера - тези екземпляри, които хейтят по Linux и са фенове на Windows. Трябва да си доста тъп, за да имаш подобно поведение и да не си даваш сметка въобще за какво става въпрос![]()
Просто това с хейтенето не го разбирам. Дори сега се замислям, дали няма платени хейтъри за Линукс. То такава злоба понякога съм чел по форуми и коментари под статиите.
Хейт - ех каква хубава българска дума.![]()
Хахахахахаха, т'ва ми напомня на един сельо, дето беше питал майка ми "За какво ти е да четеш, нали си имаш мозък?".
Хахаха, то страшна мъка! Ако не човърках с любопитство, пробвайки всякакъв софтуер или тествайки безграничните възможности на Линукс, със сигурност щях да умра от скука. Не се чудя кога успя да ми се препълни диска и то без да съм инсталирал кой знае какво, не се боря да ИЗКЛЮЧВАМ разни неща от опрационната, защото са вредни, мога тотално да преобразя десктопа си, ако ми омръзне... Списъкът е мнооого дълъг.