Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
KDE vs GNOME
Re: KDE vs GNOME
@ROKO__
1-во Аз съм момиче, това си го пише в профила ми.
2-ро Никъде не съм споменала за кой се отнася коментарът ми ! Това че съм писала след твоя коментар НЕ означава че се отнася за теб, НО да той се отнася и за теб.
3-то Този форум си има правила, и всеки е длъжен да ги спазва, без значение дали даден потребител е дарил на форума някакви сума пари или е допринесъл с нещо друго за развитието на форума, има няколко потребители тук които са дарили някаква сума пари, и си мислят че форума е на баща им, и може да правят да пишат каквото си поискат, не е нужно да споменавам имена или никове, сами може да се сетите кои са тези образи...
Просто спазвайте правилата, не е толкова трудно.
Прочетено: 10188 пъти
1-во Аз съм момиче, това си го пише в профила ми.
2-ро Никъде не съм споменала за кой се отнася коментарът ми ! Това че съм писала след твоя коментар НЕ означава че се отнася за теб, НО да той се отнася и за теб.
3-то Този форум си има правила, и всеки е длъжен да ги спазва, без значение дали даден потребител е дарил на форума някакви сума пари или е допринесъл с нещо друго за развитието на форума, има няколко потребители тук които са дарили някаква сума пари, и си мислят че форума е на баща им, и може да правят да пишат каквото си поискат, не е нужно да споменавам имена или никове, сами може да се сетите кои са тези образи...
Просто спазвайте правилата, не е толкова трудно.
Не знам защо сте цензурирали коментарите на @ROKO__, но не е правилно според мен. Дори и да ме обидил с нещо, то и аз го обидих директно и индиректно като ползвател на GNOME. Той, за мен, разбира много от Linux и си предпочита да използва GNOME. Това си е избрал от много отдавна. Може той да е прав за него си, а пък аз - за себе си. Нека спорът продължи нормално. Като се върна назад с постовете си, наистина съм прекалил и си заслужавам напълно наказанието. Все пак тук не ми е бащиния и да си правя каквото искам.
Ако @ROKO__ иска, можем да продължим спора, спазвайки добрият тон, ако @Mozo иска, може да заключи темата.
Ако @ROKO__ иска, можем да продължим спора, спазвайки добрият тон, ако @Mozo иска, може да заключи темата.
На мен лично ще ми е интересно да продължи с факти и примери.Shaker написа: ↑пон сеп 16, 2019 06:29Не знам защо сте цензурирали коментарите на @ROKO__, но не е правилно според мен. Дори и да ме обидил с нещо, то и аз го обидих директно и индиректно като ползвател на GNOME. Той, за мен, разбира много от Linux и си предпочита да използва GNOME. Това си е избрал от много отдавна. Може той да е прав за него си, а пък аз - за себе си. Нека спорът продължи нормално. Като се върна назад с постовете си, наистина съм прекалил и си заслужавам напълно наказанието. Все пак тук не ми е бащиния и да си правя каквото искам.
Например инсталирах този и този плазмоид за КДЕ с тази и тази версия съм, не работи при тези и тези обстоятелства. Със скриншотове, терминал и всичко релевантно.
Минусът на тоя подход е, че иска много работа и време.
Например съвсем непровокативно, а за целите на темата да попитам @ROKO__
как той би сложил флагчета за езика в лентата, ако трябва.
Правилно ли помня, че се ползват emoji за флаг, а не истински картинки. Или греша ?
Mетодът е описан тук: https://askubuntu.com/questions/1070231 ... r-in-gnome
CPU~Dual core AMD Athlon 64 X2 5200+ (-MCP-) speed~2700 MHz (max) Kernel~4.15.0-33-generic x86_64 Up~1 day Mem~4869.6/7976.7MB HDD~2400.5GB(45.8% used) Procs~313 Client~Shell inxi~2.3.56
Такива теми да се сравнява нещо си със друго нещо са безмислени според мен.Всеки да ползва каквото му харесва и да не натрапва на другите това което му харесва.
Бях чел някъде, че искат да ги обединят двете среди и да станат някога едно.
Аз лично подкрепям такава женитба . Та тогава няма как ще се интересуваме взаимно от двете страни

CPU~Dual core AMD Athlon 64 X2 5200+ (-MCP-) speed~2700 MHz (max) Kernel~4.15.0-33-generic x86_64 Up~1 day Mem~4869.6/7976.7MB HDD~2400.5GB(45.8% used) Procs~313 Client~Shell inxi~2.3.56
Това е много правилно решение, но не ми се вярва да стане. Двете среди са много различни и имат различни архитектури...
Ще метнат още някакъв свързващ слой и готово

- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Ако това стане, добавям cinnamon в игнора на пакман или минавам на друга среда и кдейците дгд!

Супер ще е. Все едно обединяването на RazorQt и LXDE, но на четвърта степен. За десет години ще успеят да направят нещо, което да работи горе-долу прилично. И, тогава стотината потребители на това творение в световен мащаб, ще бъдат много доволни.
- ROKO__
- Ентусиаст
- Регистриран: вт юни 14, 2011 18:20
cprog написа: ↑пон сеп 16, 2019 08:38На мен лично ще ми е интересно да продължи с факти и примери.Shaker написа: ↑пон сеп 16, 2019 06:29Не знам защо сте цензурирали коментарите на @ROKO__, но не е правилно според мен. Дори и да ме обидил с нещо, то и аз го обидих директно и индиректно като ползвател на GNOME. Той, за мен, разбира много от Linux и си предпочита да използва GNOME. Това си е избрал от много отдавна. Може той да е прав за него си, а пък аз - за себе си. Нека спорът продължи нормално. Като се върна назад с постовете си, наистина съм прекалил и си заслужавам напълно наказанието. Все пак тук не ми е бащиния и да си правя каквото искам.
Например инсталирах този и този плазмоид за КДЕ с тази и тази версия съм, не работи при тези и тези обстоятелства. Със скриншотове, терминал и всичко релевантно.
Минусът на тоя подход е, че иска много работа и време.
Например съвсем непровокативно, а за целите на темата да попитам @ROKO__
как той би сложил флагчета за езика в лентата, ако трябва.
Правилно ли помня, че се ползват emoji за флаг, а не истински картинки. Или греша ?
Mетодът е описан тук: https://askubuntu.com/questions/1070231 ... r-in-gnome
dconf-editor: /org/gnome/libgnomekbd/indicator/show-flags
Но не гарантирам нищо, не ми се е налагало да слагам флагчета. Но не че не може. В убунту отдавна го правят с ibus.
MSI MPG X570 Gaming Plus, Ryzen 9 5950x+NH-D15 Chromax, 64GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, MSI RX6750XT Gaming X Trio, Samsung QVO 860 1TB SSD, Samsung 970 Evo Plus 1TB NVME, Western Digital Red 1TB, Seasonic PX-750 Platinum
ОС: Gentoo
ОС: Gentoo
Аха цялата база на форума е пред да я запълним

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Да де, ама когато ти трябва висше, за да сложиш икона на десктопа или да сложиш флагче на езика, започваш да се замисляш в средата на 50-тте години на миналия век ли си или живееш в 21-и