Природо-математическа гимназия „Академик С. П. Корольов” Благоевград
КУРСОВ ПРОЕКТ
По Информатика
Модул “Контролен панел- Keyboard Properties and Fonts”
Изготвил: Проверил:.....................
Силвана Димова /Спаска Ангелова/
IX в клас, №23
2009 г.
Компютърна клавиатура
Компютърната клавиатура е периферно устройство, създадено по подобие на бутоните на пишещата машина. Клавиатурите са създадени за въвеждане на текст и отделни символи и за контролиране на различни компютърни операции. Физически, компютърната клавиатура е сбор от близо разположени квадратни бутони, наречени клавиши. Обикновено на всеки клавиш е отпечатан знака, който въвежда, като в повечето случаи всяко натискане на клавиш въвежда отпечатания върху него символ. Съществуват и специални символи, които, за да бъдат въведени, трябва да се натиснат няколко клавиша едновременно или последователно; други клавиши не въвеждат символ, а служат за командване на компютъра или самата клавиатура.
.....
Прочетено: 252 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Курсов проект по информатика - клавиатура и шрифтове
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Курсов проект по информатика - клавиатура и шрифтове
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Проблем с вгадената клавиатура
от Shaker » пон фев 17, 2025 11:34 » в Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.netЗдравейте,
Как мога да премахна вградената клавиатура? По принцип си сменявам езиците с ALT + SHIFT, но вградената клавиатура също с тази комбинация... - 13 Отговори
- 404 Преглеждания
-
Последно мнение от Shaker
ср фев 26, 2025 14:32
-
-
-
Wine губи контрол над клавиатура и звук след Alt+Tab
от blankcat » вт окт 22, 2024 01:54 » в Линукс - инсталация, настройки, проблемиБона сера сеньорити и сеньори.
Заглавието доста ясно описва проблема. Въобще никакви съобщения за грешки.
Линукса върви на лаптоп, който търкаля два... - 4 Отговори
- 340 Преглеждания
-
Последно мнение от Fernando Sucre
ср окт 23, 2024 12:33
-
-
-
Здравен проект
Здравен проект
Тема: Повишаване познанията и усвояването на правилни навици на персонала в операционен блок при МБАЛ – Бургас АД за... - 0 Отговори
- 242 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср сеп 25, 2024 01:59
-
-
-
проект за здравни грижи
от Scarllett » вт сеп 24, 2024 22:41 » в Заявки за сваляне от ПомагалоЗдравейте, може ли да ми изтеглите тази тема от помагало. Благодаря! - 1 Отговори
- 103 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср сеп 25, 2024 02:00
-
-
-
САЩ и Южна Корея обсъждат проект за газопровод в Аляска
от Mozo » вт мар 04, 2025 12:49 » в Любопитни новиниЮжна Корея и Съединените щати се споразумяха да създадат работна група за обсъждане на проект за газопровод в Аляска, енергетика, корабостроене, мита... - 0 Отговори
- 63 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт мар 04, 2025 12:49
-