Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

BioWare работят по ново MMO

Светът на хардкор геймърите!
Нова тема Отговори
savag3
Почетен член
Почетен член
Мнения: 3168
Регистриран: пон ное 03, 2008 21:05
Репутация: 171
пол: Мъж

BioWare работят по ново MMO

Мнение от savag3 »

Изображение
Едно трябва да им се признае на BioWare - работливите канадци не почиват на стари лаври и не губят време, преди да се захванат със следващия си проект. В своето изказване по време на провеждащата се в момента специализирана Develop Conference, д-р Грег Зешчук, съосновател на студиото, потвърди, че BioWare работи по нова масова онлайн игра.

"Всяка година се опитваме да прибавим по нещо към каталога ни", казва той. "Мисля, че сега нашите усилия са съсредоточени към онлайн аспекта на игрите, защото там е тяхното бъдеще. Разбира се, ние работим преди всичко по Star Wars: The Old Republic, която е нашият голям ММО проект. Но той не е единствения - работим и по още една масова онлайн игра, този път по-скромна като проект."

По нататък д-р Зешчук споделя, че студиото е решено да се превърне в автор на успешни игри за най-различни платформи. "Опитваме се да разнообразяваме нашите проекти. Направихме игра във Facebook, пуснахме и адаптация на Mass Effect за iPhone. Да, тя не беше добра и феновете ни го каза ясно. И занапред ще продължим да правим хитови заглавия, но ще се наложим и на най-различни платформи", завършва съоснователят на BioWare.


pcmania.bg
Прочетено: 40 пъти
Изображение
Давам покани за lockerz. Пишете на ЛС
Нова тема Отговори

  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Всякакви игри”