Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Бяла Коледа

Всички таланти под един покрив.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
sekirata
Редовен потребител
Редовен потребител
Регистриран: пет май 30, 2008 23:31

Бяла Коледа

Мнение от sekirata »

Изображение

БЯЛА КОЛЕДА

Бяла Коледа вече е дошла!
Носи здраве и късмет,
мир, любов и берекет.
Радвайте се хора всички
и запейте, като птички
с мене коледната песен,
пътят няма да е лесен
днес за нашия народ.
С нас е и ще бъде Бог!
Честита Коледа на всички,
мои приятели добрички,
празнувайте и се веселете,
и мене със добро помнете.
Аз не боря се за слава,
аз доказвам, че съм права!
Радвам се на този сняг,
който трупа се и благ
гост за мене, за децата,
Дядо Мраз ще чакам, свята
обич ще раздавам
и по малко ще сгрешавам.
Мило ми е, драго, сладко,
ще го кажа тук накратко -
на топличко да си стоя
и да гледам вън снега.
Да си говоря със снежинки,
като малки перушинки
да ме милват нежно, галят,
спомени във мен да палят.
Вън вали снежецът бял,
сякаш всичко е приспал,
всичко бяло е, красиво,
топли ми душата, мило
става ми, щастлива съм,
хора мили, жива съм!

Gelert -и още няколко ника тук ми пишат на лични незначителни неща, както и ми изпращат линкове, които след отварянето им компютърът ми угасва.Това ми се случва за кой ли път в този форум. Моля админите да обърнат внимание, в противен случай аз напускам. Не мога да рискувам компютъра и здравето си.Нета е за развлечение , а не за ядове! Нали? Който завижда, да не вижда, нали? :p
Последна промяна от dark_angel на нед яну 03, 2010 20:05, променено общо 1 път.
Причина: Нарушение на т.3 от правилата на форума
Прочетено: 428 пъти
Потребителски аватар
drumata
Черногледец Храбър
Черногледец Храбър
Регистриран: пон апр 06, 2009 18:47
Контакти:

Re: БЯЛА КОЛЕДА

Мнение от drumata »

Мила sekirata, подозирам, че имаш нужда от един-два компютърни курса, които да ти помогнат да направиш разлика между това, което се случва в компютъра ти и онова, което се случва в богатото ти въображение. А то е несъмнено много богато. Начина, по който описваш снежеца показва една особена страна в емоционалната ти чувствителност. Внимавай да не те хванат, че съгрешаваш, че ще ти замине репутацията, дето я градиш с толкоз усилия :).

Весел празник и късмета да те съпътства през новата 2010г.

ПП. А, да ти напомня- писането с главни букви е равносилно на грозно крещене и не се възприема добре от хората, които го четат, освен, че е забранено, де :)
Изображение
Изображение

Има мъже, които с красноречието си превъзхождат жените, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи!
Потребителски аватар
nikitta
Академик
Академик
Регистриран: чет мар 19, 2009 22:58

Мнение от nikitta »

sekirata написа:
Поздравления за "Бяла Коледа" :clap: :clap: :clap: И клипчето е страхотно :thumbright: :)
Офтопик:
Сигурна съм,че никой от този форум не би ти навредил по никакъв начин.Единственото,което могат да направят е да ти помогнат,ако имаш нужда :) Бъди по-позитивно настроена и ще видиш,че ще се чувстваш много по-добре :thumbright: Весели празници и на теб :)
Дори да обиколим света в търсене на красотата, не я ли носим в себе си, не ще я открием.
Изображение

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

sekirata написа:Gelert -и още няколко ника тук ми пишат на лични незначителни неща, както и ми изпращат линкове, които след отварянето им компютърът ми угасва.Това ми се случва за кой ли път в този форум. Моля админите да обърнат внимание, в противен случай аз напускам. Не мога да рискувам компютъра и здравето си.Нета е за развлечение , а не за ядове! Нали? Който завижда, да не вижда, нали? :p
Имаш сериозна нужда от форматиране и преинсталиране на Windows - а. Не обвинявай хората безпочвено. Аз до ден днешен не съм виждал линк, на който да цъкнеш и да се изгаси компютъра :idea: .
Изображение
Потребителски аватар
sekirata
Редовен потребител
Редовен потребител
Регистриран: пет май 30, 2008 23:31

Re: Бяла Коледа

Мнение от sekirata »

Разбрах! На всички трябва да им се изясни, че не съм нито компютърен специалист, нито надута поетеса или писателка, нито животно! Аз съм музикант и в нета се развличам, но там където не ми пречат и не ми завиждат. Благодаря ти, никита! Явно има хора, които виждат ,че се търси вол под теле. Моля ви, вие които искате да ме четете и не можете тук, защото явно и аз няма да мога спокойно да продължавам тук влезте в сайта ми -
http://cekupama.hit.bg
или ми пишете на http://cekupama@abv.bg
GSM 0888095777 :razz:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Бяла Коледа

Мнение от Mozo »

Аз също съм музикант, но не ръся обиди наляво и надясно, още повече пък безпочвени. Ще подмина факта, че си рекламираш сайта, за да не ревнеш, че пак има особено отношение към теб.
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Поезия, лично и чуждо творчество!!!”