Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Пребитият до смърт от полицаи в Казанлък крещял: Убихте ме!

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Пребитият до смърт от полицаи в Казанлък крещял: Убихте ме!

Мнение от Mozo »

Двамата униформени остават в ареста, държали се като улични биячи според прокуратурата

Открадналият велосипед в Казанлък Даниел Кискинов, пребит до смърт от полицаи при задържането му, крещял: "Убихте ме!" Това стана ясно в Апелативния съд в Пловдив, който остави в ареста служителите на реда. Репликата се чува на 2-минутен аудиозапис на случилото се, приложен по делото. Съдебният състав отказа да уточни откъде е записът, но се предполага, че е от камера в съседство, насочена в друга посока, затова и няма видеокадри, но звукът е запечатан.

На 26 февруари т. г. полицаите Димитър Иванов и Борис Тодоров били изпратени по сигнал за кражба на колело, собственост на Николай Рабаджийски. Тя била извършена от Даниел Кискинов, който бил агресивен, блъскал и бутал униформените. Те успели да му сложат белезниците с употреба на сила. Според прокурора Марин Дишлянов униформените са му нанесли жесток побой и се държали като улични биячи. "Кискинов има 17 счупени ребра, разкъсване на черния и белите дробове, счупен е дори гръклянът. Вероятно това се дължи на психическата неустойчивост на служителите на реда, те не са използвали за задържането нито едно от средствата, на които са ги учили", заяви той.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20152718
Прочетено: 35 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”