Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Отвлеченият от "Наглите" Ангел Бончев: Дадоха хидропарка ми в Казичене на човек, свързан с Вълка

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Отвлеченият от "Наглите" Ангел Бончев: Дадоха хидропарка ми в Казичене на човек, свързан с Вълка

Мнение от Mozo »

Единствено пред "България Днес"
Жив съм, работя си, взеха ми хидропарка и го дадоха на Румен Вълка

Отвлеченият от престъпната група на "Наглите" бизнесмен и бивш футболен президент Ангел Бончев наруши дългогодишното си мълчание. Той проговори единствено пред "България Днес" след слуховете, че е фалирал, изпаднал в големи дългове и че психически е напълно съсипан.

"Жив съм, здрав съм, това е най-важното. Баща ми почина наскоро, но той беше на 92 години. Аз съм добре. Работя си, всичко е наред", успокои Ангел Бончев, който през март тази година навърши 63 години. За последно той бе видян публично през 2019 година, когато се появи в съда по повдигнато дело на сина му срещу него. Оттогава Бончев избягва медийни изяви и търси уединение, далеч от светския шум.

Конкретният повод да потърсим бившия президент на "Литекс" е състоянието на популярния хидропарк край софийското село Казичене, който бизнесменът дълго време държеше. Екип на "България Днес" установи, че от известно време комплексът заедно с всички съоръжения в него е напълно занемарен. Достъпът е забранен, а на портала висят катинари. Дворът е обрасъл с бурени и неподдържан. Атрактивният ски влек, който е единственият в непосредствена близост до столицата, не работи. Желязната конструкция във водите на езерото ръждясва и се руши. Преди водоемът се зарибяваше редовно и почистваше, рибарите упражняваха любимото си хоби срещу таксата от 10 лева на въдица. Сега ситуацията е съвсем различна, риболовците замятат свободно, но риба почти няма, а боклуците преливат отвсякъде.

https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19061826
Прочетено: 95 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Re: Отвлеченият от "Наглите" Ангел Бончев: Дадоха хидропарка ми в Казичене на човек, свързан с Вълка

Мнение от Montoya »

Явно парите не са всичко, дори не са нищо, тоя случай го доказва
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”