Президентът на САЩ Джо Байдън за първи път заяви в интервю за Black Entertainment Television какво може да го откаже от предизборната борба - условието е, ако се появят проблеми със здравето.
"Ще се откажа, ако ми бъде открито заболяване, ако лекарите кажат, че имам проблем", казва Байдън.
Наскоро стана ясно, че в последните месеци известен специалист по Паркинсон е посещавал Белия дом 6 пъти, но прессекретарят на Байдън отрече президентът да има Паркинсон, припомня "Сега".
Байдън, който е на 81 години, смята, че възрастта може да е преимущество. "Честно казано, смятам, че единственото, което носи възрастта - това е повече мъдрост", казва той. На многобройните критики към кондицията му президентът постоянно напомня, че неговият опонент Доналд Тръмп е само с 3 години по-млад.
По собствената му оценка за 4 години управление той показал, че "знае как да изпълнява задълженията си". Но и още много предстои и затова не искам да се отказвам, казва Байдън.
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/18433599
Прочетено: 120 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Байдън: Ще се откажа, ако лекарите ми открият здравословен проблем
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Re: Байдън: Ще се откажа, ако лекарите ми открият здравословен проблем
Бате, ние ти го откриваме през YouTube, няма нужда лекар да се произнася 

Че какво чака, деменцията малък здравословен проблем ли е 

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Мани, днес го гледах само как излиза от лимузината, той си е ходещ труп, това е несериозно да го изберат за още един мандат...

Не че другия е цвете за мирисане. От 300+ млн американци, това извадиха за кандидати за президент, нямам думи
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Арлин Антонов: Година след разстрела на Алексей Петров не вярвам да открият наемника, нито кой и за какво му отмъсти
от Mozo » пон авг 05, 2024 13:25 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 53 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон авг 05, 2024 13:25
-
-
- 0 Отговори
- 32 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон юли 08, 2024 12:39