Чакам и мен да ме проверят. Може въпросът с оставката на Терзиев да го решат по друг начин и да ходим на избори за кмет наесен. Чакам да видя решението на съда следващата седмица за касиране на изборите. Вътрешно чувство имам, че ще има избори. Това заяви кметът на София Васил Терзиев в ефира на bTV.
По думите му има целенасочена атака срещу всеки, който иска да промени нещо. „Всеки, който се бори срещу това как работят системи в тази държава – районни кметове, подуправители на БНБ, хора в различни институции“, заяви той.
За хаоса в центъра на София
Относно сагата около новата организация на движението около НДК Терзиев заяви, че са се съобразили с решението на съда. “В момента, в който имаше постановеление, че работата трябва да спре, работата е спряла. Не е сложено колче или боя”, каза той.
https://www.actualno.com/sofia/vytreshn ... 52047.html
Прочетено: 34 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вътрешно чувство: Васил Терзиев не изключва избори наесен и за кмет на София
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Съдът поряза Ваня Григорова: Васил Терзиев е кмет на София
от Mozo » пет юли 26, 2024 15:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 49 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет юли 26, 2024 15:06
-
-
-
България през 2024 г.: Васил Терзиев и работата му като кмет на София
от Mozo » пет дек 27, 2024 12:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 54 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет дек 27, 2024 12:48
-
-
- 0 Отговори
- 35 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт юли 23, 2024 15:00
-
-
Васил Терзиев автоматизира боклука на София с нови договори
от Mozo » вт сеп 03, 2024 15:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 45 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт сеп 03, 2024 15:46
-
-
-
Васил Терзиев: Задръствания в София ще продължава да има, в града има над 800 хил. коли (Обновена)
от Mozo » чет окт 17, 2024 12:38 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 59 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет окт 17, 2024 12:38
-