Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Препоръка за, лаптоп втора употреба.

feed Процесор, дънна платка, видео карта, RAM памет, захранващ блок, твърд диск, компютърна кутия.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
fifi_fifito
Дарител
Дарител
Регистриран: пон фев 10, 2014 10:17

Препоръка за, лаптоп втора употреба.

Мнение от fifi_fifito »

Здравейте,търся лаптоп втора употреба, до към 400 лв, ще се ползва предимно за гледане на филми, и ще е със линукс разбирасе. :pray:
Прочетено: 364 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Препоръка за, лаптоп втора употреба.

Мнение от Mozo »

Изображение
Потребителски аватар
vasettoo
Редовен потребител
Редовен потребител
Регистриран: ср сеп 14, 2016 20:09

Мнение от vasettoo »

Аз съм на същото дередже и търся за авер такъв, но попадам на такива със забележки или неналични. Намерих някаква фирма, която не съм я чувал преди: https://www.konstant.bg/dell-latitude-e ... d-ips.html
Недостатък е цената, иначе моделът е най-добрата палтформа на Latitude серията за Haswell поколението - по-добро охлаждане заради дискретната видеокарта, IPS FHD матрица за дисплея, не е нисковолтовия процесор, който да тротва при натоварване и е със SSD за по-добра пъргавост при работа.
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
Контакти:

Мнение от Валсо »

vasettoo написа:
пон юни 15, 2020 12:25
Аз съм на същото дередже и търся за авер такъв, но попадам на такива със забележки или неналични. Намерих някаква фирма, която не съм я чувал преди: https://www.konstant.bg/dell-latitude-e ... d-ips.html
Недостатък е цената, иначе моделът е най-добрата палтформа на Latitude серията за Haswell поколението - по-добро охлаждане заради дискретната видеокарта, IPS FHD матрица за дисплея, не е нисковолтовия процесор, който да тротва при натоварване и е със SSD за по-добра пъргавост при работа.
Не е никак зле, ама пространството му е малко за тези пари. Аз лично бих го взел без SSD изобщо и после бих си купил по-голямо. Неотдавна от Плесио си взех 500 GB SSD за 100 лв. Така хем по-евтино ще ми излезе, отколкото ако на тия им поръчам по-голямо SSD, хем ще съм сигурен, че няма как да ми пробутат Вирус 10 с лаптопа.
Потребителски аватар
Shaker
Доктор
Доктор
Регистриран: нед дек 06, 2009 20:18

Мнение от Shaker »

Има готини чисто нови лаптопи между 400-500 лв., ама не искам да пускам линкове, защото са от забранените марки и ще ме нахокат :lol:
А за втора употреба - виж в Ардес: https://ardes.bg/upotrebyavani-laptopi/ ... ection=asc
Потребителски аватар
beggginer
Доктор
Доктор
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от beggginer »

Shaker написа:
пон юни 15, 2020 20:37
Има готини чисто нови лаптопи между 400-500 лв., ама не искам да пускам линкове, защото са от забранените марки и ще ме нахокат :lol:
А за втора употреба - виж в Ардес: https://ardes.bg/upotrebyavani-laptopi/ ... ection=asc
Викаш вместо le novo, le staro. :mrgreen:
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа:
съб яну 21, 2023 12:28
Знам какво правя.
Потребителски аватар
Shaker
Доктор
Доктор
Регистриран: нед дек 06, 2009 20:18

Мнение от Shaker »

beggginer написа:
пон юни 15, 2020 20:48
Викаш вместо le novo, le staro. :mrgreen:
Офтопик:
Единият е еЛеново, другият е Цамцунг :lol:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Валсо написа:
пон юни 15, 2020 19:26
vasettoo написа:
пон юни 15, 2020 12:25
Не е никак зле, ама пространството му е малко за тези пари. Аз лично бих го взел без SSD изобщо и после бих си купил по-голямо. Неотдавна от Плесио си взех 500 GB SSD за 100 лв. Така хем по-евтино ще ми излезе, отколкото ако на тия им поръчам по-голямо SSD, хем ще съм сигурен, че няма как да ми пробутат Вирус 10 с лаптопа.
Изрично е написано, че ще се гледат филми на него, какви игри?
Shaker написа:
пон юни 15, 2020 20:37
Дори и нещо да го няма никъде, от Ардес няма да си купя абсолютно нищо. Няма такива мизерници.
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
Контакти:

Мнение от Валсо »

Mozo написа:
пон юни 15, 2020 22:55
Валсо написа:
пон юни 15, 2020 19:26
Изрично е написано, че ще се гледат филми на него, какви игри?
Какви игри те гонят? :lol: Говорех за размера на SSD-то. Не само, че не съм писал нищо за игри в горния си пост, ами и GEdit не открива такава дума в него. :toothy10:

Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

"За тези пари" съм го прочел "за игри", сори :mrgreen:
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Хардуер”