Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Майкрософт публикуваха Windows 10 Redstone 5 (Fall 2018) Build 17713

feed Актуални новини от IT сферата.
Информационни технологии, изчислителна техника, комуникационни мрежи, софтуер, хардуер, информатика.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 218875
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 130532
Местоположение: Somewhere In Time

Майкрософт публикуваха Windows 10 Redstone 5 (Fall 2018) Build 17713

Мнение от Mozo » чет юли 12, 2018 15:35


Изображение

Днес Майкрософт публикуваха Windows 10 Redstone 5 (Fall 2018) Build 17713 за потребителите от бързия и Skip Ahead кръговете на Insdier програмата. Освен някои новости, новият билд отбелязва и временното премахване на Skip Ahead кръга като от Майкрософт съобщават, че всички компютри, които го използват ще бъдат автоматично преместени към бързия кръг. Когато по-късно Skip Ahead бъде пуснат отново, верятно те ще бъдат върнати обратно, но засега не се съобщават подробности в тази посока.

Билд 17713 идва с различни нови функции при някои приложения. Notepad получава подобрение при намиране и заместване на думи и фрази, възможност за увеличаване на текста (text zooming), а също така получава възможност за уеб вписване в Windows 10 и за Windows Hello удостоверение при отдалечена десктоп сесия, поправки при Narrator, поправени са проблеми при дизайна, проблеми при актуализирането на някои приложения.

Добавени са подобрения при Windows Defender Application Guard като нов интерфейс за Windows Security, браузърът Edge получава инструменти за контролиране на автовъзпроизвеждането за всеки един сайт поотделно, описание на думи в Reading View, Books и PDF файловете, а Edge PDF получава нов дизайн на лентата с инструменти заедно с опции за закачането и откачането ѝ, подобрения при рендирането и още.

пълния списък с промените можете да разгледате в официалния анонс.
Прочетено: 73 пъти
ИзображениеИзображение

Нова тема Отговори

Върни се в “IT Новини”