Mozo написа:Виж сега, намекът в статията ми е откровено ясен, но има неща, които наистина са така.
Не могаgadabout написа:Офтопик:.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Кое е по-важно външният или вътрешният вид на човека?
Re: Кое е по-важно външният или вътрешният вид на човека?
Офтопик:
- gerigigova
- Регистриран
- Регистриран: съб май 03, 2008 05:02
[quote="Kavhanatuvigibolg"]............................................БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ
........................................из "ОСНОВИ НА БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ"
автор Мико Вълчев
Всички хора ,независимо от расата си,имат обща еволюционна история.Всички те произлизат от едни и същи предтечи и като хора доскоро са споделяли един и същ начин на живот-ловец/земеделец.Изглежда много невероятно подборът да е варирал в голяма степен в различните групи.Всичките хора са се изправяли пред едни и същи проблеми почти през цялата еволюционна история.
Различията между расите обаче са по-малки,отколкото различията в подгрупите на расата,а различията между расите,а също и между подгрупите на расите(независимо дали са генетични,или се дължат на средата,или са резултат от взаимодействието или корелациите на тези два фактара) са обикновено незначителни,когато се сравняват с различията между индивидите вътре в групите
........................................из "ОСНОВИ НА БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ"
автор Мико Вълчев
Всички хора ,независимо от расата си,имат обща еволюционна история.Всички те произлизат от едни и същи предтечи и като хора доскоро са споделяли един и същ начин на живот-ловец/земеделец.Изглежда много невероятно подборът да е варирал в голяма степен в различните групи.Всичките хора са се изправяли пред едни и същи проблеми почти през цялата еволюционна история.
Различията между расите обаче са по-малки,отколкото различията в подгрупите на расата,а различията между расите,а също и между подгрупите на расите(независимо дали са генетични,или се дължат на средата,или са резултат от взаимодействието или корелациите на тези два фактара) са обикновено незначителни,когато се сравняват с различията между индивидите вътре в групите
НЕ ПРАВИ ТОВА,КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ТИ НАПРАВЯТ![blink][/blink]
![]() |
- pasinet
- Лъч усмивка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 18:47
- Контакти:
Моля ви, не го молете да не би наистина да спре, а винаги като го видя, че го е изтипосал този емотикон и си го представям как маха и умирам от смях. Не ми разваляйте настроението. Толкова ли ви пречи.Rebba написа:Mozo написа:Виж сега, намекът в статията ми е откровено ясен, но има неща, които наистина са така.
Не могаgadabout написа:Офтопик:.
Офтопик:

Няма нито едно напълно грешно нещо на този свят - дори един спрял часовник е верен два пъти в денонощието.
- kim75
- Академик
- Регистриран: чет май 08, 2008 01:35
Все си мисля,че критериите за красота при всеки са различни.Ако за едни някой е красив,за други може да не е чак толкова.Ако аз виждам някой грозничък,може друг да го намира за привлекателен.
В любовта винаги ме привличат първо очите на даден човек.Ако те ме впечатлят,той за мен става най-красивия на света,дори да не е така.Опознавайки го малко по малко идва и влюбването.А приятелите си не ги избирам по външен вид.По-точно,не ме интересува дали са красиви или грозни,а дали мога да общувам с тях,да им се доверя и да ги нарека свои приятели.
В любовта винаги ме привличат първо очите на даден човек.Ако те ме впечатлят,той за мен става най-красивия на света,дори да не е така.Опознавайки го малко по малко идва и влюбването.А приятелите си не ги избирам по външен вид.По-точно,не ме интересува дали са красиви или грозни,а дали мога да общувам с тях,да им се доверя и да ги нарека свои приятели.
- mitashki1975
- Академик
- Регистриран: ср яну 02, 2008 19:07
=D> =D> =D>kim75 написа:Все си мисля,че критериите за красота при всеки са различни.Ако за едни някой е красив,за други може да не е чак толкова.Ако аз виждам някой грозничък,може друг да го намира за привлекателен.
Ако искаме да променим постъпките в живота си,трябва да променим физическото и психическото си състояние,като го изчистим и преустроим.

- kim75
- Академик
- Регистриран: чет май 08, 2008 01:35
Ураа,съмишленик! 

Не е ли най-важното какво е за вас и как прекарвате с него времето.
Във задачате се пита:Кое е по-важно външният или вътрешният вид на човека?Redo написа:Не е ли най-важното какво е за вас и как прекарвате с него времето.
Въпроса не ми харесва затова давам моя отговор.Не го налагам просто за мен това не най-правилнотоIvan0v написа:Във задачате се пита:Кое е по-важно външният или вътрешният вид на човека?Redo написа:Не е ли най-важното какво е за вас и как прекарвате с него времето.

- Mazw
- Начинаещ
- Регистриран: чет май 29, 2008 09:48
Каквото и да си говорим, винаги се гледа външният вид. Просто е по-лесно и просто. Никой не се интересува от това, как изглежда вътрешно някой по-различен от дадените норми за красота. Нека не се лъжем. Това са пълни глупости. Слагате тъмните очила и продължавате. 

Отдавна си е казано - по дрехите посрещат, по ума изпращат.
Право или криво така е. Естествено, по-важна е същността на човека, т.е. "вътрешния вид", но в повечето случаи без да иска човек първо вижда външния. Малко изключение от това са форумите, където е наопаки..
Право или криво така е. Естествено, по-важна е същността на човека, т.е. "вътрешния вид", но в повечето случаи без да иска човек първо вижда външния. Малко изключение от това са форумите, където е наопаки..

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Хаха, да, така еRina написа:Малко изключение от това са форумите, където е наопаки..

- pasinet
- Лъч усмивка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 18:47
- Контакти:
А този форум като едно хубаво изключение от повечето форуми, пълно със снимки. Можеш да си ги харесваш хората и на външен вид и на вътрешен.Mozo написа:Хаха, да, така еRina написа:Малко изключение от това са форумите, където е наопаки...

Няма нито едно напълно грешно нещо на този свят - дори един спрял часовник е верен два пъти в денонощието.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
pasinet написа:А този форум като едно хубаво изключение от повечето форуми, пълно със снимки. Можеш да си ги харесваш хората и на външен вид и на вътрешен.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Радев ще следи чий е вътрешният министър Атанас Илков
от Mozo » вт авг 27, 2024 13:11 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 73 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт авг 27, 2024 13:11
-
-
-
Гласуване с машина и на хартия: Важно предупреждение за изборите 2 в 1
от Mozo » чет май 23, 2024 12:14 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 104 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет май 23, 2024 12:14
-
-
-
Йордания с важно археологическо откритие, свързано с египетския фараон Рамзес Трети
от Mozo » пон апр 21, 2025 13:05 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 20 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон апр 21, 2025 13:05
-
-
-
Учени: 0,5% от мозъка на човека вече са микропластмаса
от Mozo » ср фев 05, 2025 12:15 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 41 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср фев 05, 2025 12:15
-
-
-
Управляващите и Пеевски избраха човека, който ще разпределя близо 10 млрд. лв.
от Mozo » чет мар 20, 2025 14:01 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 50 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет мар 20, 2025 14:01
-