айде по- полека с оценките кой за какво става аз така да съм тръгнал да пиша на някои че не става за дадено нещо

За сведение мога да ви кажа, че си изкарвам парите с 99 % работа на компютъра и Интернет така че дали умея да работя на компютър го доказвам непрекъснато, но не това е темата.
А на Нибелунг мога само да му кажа относно това че ме будалка че искам да си сменя IP- то за да влизам в друга поща, приятелю недей да мислиш, че другите потребители имат такова конспиративно мислене като теб, защото както ти казах си много лесно предсказуем пък ако щеш се спукай от смях все тая . Мозо като администратор или този който поддържа сайта много добре вижда ИП адресите на всички потребители , така че аз няма от какво да се притеснявам . Още повече както сте забелязали въпреки голямата ви неприязан ползвам предимно хром и производните му браузъри ( поради служебни причини ) което автоматично изключва възможността да се занимавам с хакерство , а както ви казах не ми е и нужно, но няма да влизам повече в обяснителен режим пред вас защото се чувствам като ученик.

Знаете ли като цяло форумите помагат на много хора за дадени проблеми , но имат един основен недостатък
и той е че много често се измества основната тема и коментарите се отплесват в съвсем различна посока нямаща нищо общо с първоначалния въпрос . Както и да е
може би имам нужда от някаква програма за почистване ел. поща или нещо друго .