Шезлонга няма да ме преживее. Може да си донеса една табуретка, ако не ми изфиряса от главата.Mouse написа: ↑чет авг 16, 2018 22:30Това ме подсети да извадя утре едно като шезлонг, защото рибарския ми стол може е да се разпадне ако седнеш на негоАма оно е здраво, ще се излегнеш да попиеш атмосфера докато ние се щураме насам-натам
Ще ти приготвя и кърпа, да се скриеш от бурните ласки на Ара
![]()
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Да се съберем, лятоска при Мишона
- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Re: Да се съберем, лятоска при Мишона
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Ти ми се обади като си покрай Ихтиман някъде, да не ме чакаш с часове, въпреки, че ще е съботаЛьо написа: ↑чет авг 16, 2018 22:24На всички ви имам номерата, ама ще карам към оназ бензиностанция, след реката, на светофара и у лево, и веднага в десно. Зора ми е да не прелетя детелината, щото после ..... адската работа, ама на Врана мога да направя обратен, та не е такъв зор.
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Льо
- Луд за връзване
- MalamiR
- Металист
- Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28
Мале, аз тук съвсем се обърках... До Панчарево аз стигам по "Самоковско шосе". Табелата за "Бистрица" в Панчарево я знам къде е. Като я стигна тая табела, какво да правя? Да завия леко надясно и нагоре по баира? Да завия хубав десен и да карам отново нагоре по баир? Да подмина табелата и да продължа за общината на Панчарево? И още един въпрос - Пътят става ли за ниски коли, 'щото моята е много ниска?Mouse написа: ↑чет авг 16, 2018 21:50Пътят едно време се наричаше "Панорамен" и вървеше приблизително успоредно на Околовръсния. От Княжево до бившата гребна база в Панчарево.
Ако сте от Симеоновско или Бистришко шосе - там където се пресичат има каравана на СДВР. Ако идвате по Симеоновско продължавате направо > посока Панчарево, ако сте по Бистришко - на ляво > пак посока Панчарево. На първия възможен ляв завой минавате между три-четири хубави къщи, има едно като хълмче и това е единственото объркващо защото има път на дясно, който не води до никъде. Та преодолявате бабуната и продължавате по шосето все на долу. Когато стигнете до Х-четата (това са 4 недовършени къщи), които ви остават от ляво, пак на ляво до една купчина чакъл. Преди чакъла завивате на дясно и на 200 метра съм аз от ляво. Зелена къща. От Панчарево срещу бившата гребна база има табелка "Бистрица", там завивате на дясно и карате по същия път, но в обратна посока. След табелата "Бистрица" (че влизате в територията на общината) на първия десен завой след около 500 м. сте пак на между новите къщи с черна ограда, кучета и дупки, преодолявате въпросната бабуна и все надолу. Карате само по асвалт.
Абе имате ми телефона .... като наближите теглете една жица ще се кача горе на четирите изоставени къщи и ще ви чакам на шосето.
Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
Ти пък мен обърка. Така в последния момент ....??? Принципно в къщата могат да спят (има легла) само за 5 човека. Дори петия ще трябва да е на дивана на терасата. Нямам много място. Моето легло не си го давамMalamiR написа: ↑ср авг 22, 2018 09:50Мале, аз тук съвсем се обърках... До Панчарево аз стигам по "Самоковско шосе". Табелата за "Бистрица" в Панчарево я знам къде е. Като я стигна тая табела, какво да правя? Да завия леко надясно и нагоре по баира? Да завия хубав десен и да карам отново нагоре по баир? Да подмина табелата и да продължа за общината на Панчарево? И още един въпрос - Пътят става ли за ниски коли, 'щото моята е много ниска?

Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- MalamiR
- Металист
- Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28
Дам... Моя е грешката. Бях писал, че може да се метна. Нищо. На следващата тогава.Mouse написа: ↑ср авг 22, 2018 12:52Ти пък мен обърка. Така в последния момент ....??? Принципно в къщата могат да спят (има легла) само за 5 човека. Дори петия ще трябва да е на дивана на терасата. Нямам много място. Моето легло не си го давамMalamiR написа: ↑ср авг 22, 2018 09:50Мале, аз тук съвсем се обърках... До Панчарево аз стигам по "Самоковско шосе". Табелата за "Бистрица" в Панчарево я знам къде е. Като я стигна тая табела, какво да правя? Да завия леко надясно и нагоре по баира? Да завия хубав десен и да карам отново нагоре по баир? Да подмина табелата и да продължа за общината на Панчарево? И още един въпрос - Пътят става ли за ниски коли, 'щото моята е много ниска?![]()

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
И отново няма да мога да присъствам. Налага се за няколко дни да се маскирам на медицинска сестра. Знам, че в последния момент ви обърквам плановете и се извинявам. Съжалявам 

Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Diananet написа:Налага се за няколко дни да се маскирам на медицинска сестра

1 г. бях и аз така
Ний тука сички парле ву франсе

"Въобразявам са, като медицинска сестра"
Еми момчета.. Гладостта така напраил, да сме долни..
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Мишле, аз ще дойда. 

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Да, ама ще липсва, а и с Ди си отидоха и домашните зеленчуци. Ще се купуват защото моите пет доматчета няма да стигнат и да се комкаме с тях 

Плъхолюбител

-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Със сигурност ще ни липсва, но при такива обстоятелства няма какво да се направи. Аз правя същото със сина ми, бия инжекции сутрин и вечер, та ситуацията ми е до болка позната. Не мисли доматките, ще купя от тук хубави. Само ме е яд, че изгубих дирята на кайсиевата...

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Кайсиевата е запазена. Няма да избяга
Обаче изтървам купона. Ей, да не забравите!!! Точно в 23:00 часа да си пуснете Сузито

Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
- Льо
- Луд за връзване
Изтърва и кило Бомбай сапфир ... ама щи го прата през еконтя