sentinel написа:Аз да определям цената на твоята реклама?
Ами ок, стандартната тарифа за реклама е 5 цента на лс на потребител...
...склонен съм да ти ги платя да пуснеш лс-то от контролния панел (надявам се, че като си плащам няма да ме накараш да ги пускам ръчно, нали?)
естествено , че не има ли някво значение че ще е по емайла ?
межjavascript:emoticon(':???:')ду другото как мислиш парите да стигнат до мен ?
защото парите без да са стигнали до мен аз няма да изпратя !
sentinel написа:Аз да определям цената на твоята реклама?
Ами ок, стандартната тарифа за реклама е 5 цента на лс на потребител...
...склонен съм да ти ги платя да пуснеш лс-то от контролния панел (надявам се, че като си плащам няма да ме накараш да ги пускам ръчно, нали?)
естествено , че не има ли някво значение че ще е по емайла ?
межjavascript:emoticon(':???:')ду другото как мислиш парите да стигнат до мен ?
защото парите без да са стигнали до мен аз няма да изпратя !
Ами не знам откъде си. Ако искаш дай банкова сметка и в понеделник (едва ли банките ще ги пратят още тази вечер дори и да работят) ще ти пратя сумата. Парите са най-малкият проблем. И като стана дума, вземи ми кажи точно колко мислиш, че прави това в бг пари, да не стане някой гаф после.
пс не знам да бъда по ефтин пращам емайл до всички в момента регистрирани потребители виж ги колко са ... 30 лв. искаш или не искаш ? за сумата може също по пощата .
ами, цялата тази история, всичко написано от вас двамата, решението/изхода и изобщо всичко - глупаво е...не знам до какво сте стигнали в знак на отговор, но не това е начина...просто не ми харесва, това е...
...ще платиш, ок, ти решаваш, но за какво...затова че някой те провокира,...в знак на примирение,... това ли е - плащаш си и всичко е идеално,... или?...не знам, но не мога да приема някой да "дойде в дома ми и да ми държи сметка защо на купона у тях, преди известно време, съм поканила някои от хората, които присъстават, на гости в моята къща, че и да му плащам за поканата"...дано ме разбра...и на всичкото отгоре, да му се обеснявам, глупаво е (пак повтарям)...ако човек взима всеки път да се връзва на всеки, че той ще остане без "пари"...спирам...ти си знаеш най-добре...
Всичко на този свят си има цена-пари.Ако не може с пари,става с много пари.Едно от трите неща на които се крепи света са парите.
За сведение света се крепи на три неща:пари, п&тка,политика.Моя мъж се хвали:при мене света се крепи на 4 неща.Приятелите му се подиграват.Ти да не си с два чифта?Не бе ,при мене са 4 защото трите основни,пък жена ми се казва Пепи...
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.
...доколкото разбрах, първо плащаш, а после получаваш услугата, поправи ме, ако греша...отново - глупаво е...естествено, че не искам да гониш, когото и да било, а и това не ми влиза в работата, не трябва да и игнорираш подобно "нещо", но не и да му придаваш важност, колкото и грубо да звучи, също така не трябва да правиш нищо, противно на твоето мнение, това наистина го мисля, макар и понякога то да не покрива моите виждания, все пак коя съм аз, че да ти казвам какво да правиш...ако бях на твое място, първо, щях да се гордея от форума си, защото не съм срещала подобен и не ми и трябва вече друг, тук си ми е добре, второ (но само да вметна - не знам, не помня от къде се появи моята покана за този форум, но аз я приех и не съжалявам, наистина, но помня, че беше от друг форум, който по очевидни причини не помня и не посещавам повече...), не бих стигнала до това заключение - да плащам на някого, държал ми груб език, за реклама, която така или иначе можеш и сам да продължаваш да си правиш, и то добре...всеки ден се регестрират нови потрбители....стига ми това да знам, че хората си заслужават, не ме интересува тяхната бройка (звучи грубо, но не с такава цел го написах)...
и последно, уважава, мнението ти, не спирай да го изразяваш...никога не съм се опитвала да променя нечие виждане, но когато не съм съгласна с него, не мога да остана безразлична, в малко от случаите (зависи от това дали държа на човека иначе мога и остана напълно "странично лице")...а и всъщност това не ме засяга, но ето, че пак се намесвам, не знам защо, но така чувствам, че трябва да направя (явно държа на човека, за когото е предназначено посланието ми), не мога да го обясня, просто такава съм си...но както казах, това, което решиш, трябва да бъде "подчинено" на твое виждане...
така е, прав си, хората имат право да видят форума, и затова и не трябва да се лишават от възможността...изразяваш се напълно ясно, не се заблуждавай...не ми е навик, а може би трябва, но знам че когато ти направят комплимент, трябва да отвърнеш - аз не вярвам в това, но пък случаят си заслужава, така че ти ме приемаш като приятел, така и аз, така е, иначе нямаше да се занимавам да го пиша...но аз лично предпочитам "речи" от този сорт да пазя за себе си, не за друго, ами просто, защото много съм се поучила...според мен времето е индикатор, а и свидетел за това кога има приятелство, а не колко спорове са се водели или пък колко се "обясняваме" за това кой на кого е по-голям приятел...но спирам, че стана много лично...взел си решение и това е важното, аз го уважавам и такам...
За рекламата - вярно е, мога да продължа и ще продължа, разбира се. Просто ми се ще да стане по-бързо, да заформим групичка и кой знае един ден нищо чудно да направим среща на форума. Една голяма група готини хора да се срещнат и да се повеселят заедно. Добре би било, нали?